Fredag

Herregud vad skönt med helg kan jag säga, varit trött hela veckan och somnat runt 8 varje dag typ. Det är ganska konstigt för att vara mig, men det va ju skönt att vakna varje dag utav sig själv istället för ett alarm.

La in en gammal bild på mig själv för saknar mitt gamla långa och orangea hår, men försöker verkligen inte att färga eller göra något med håret ändå om jag vill haha. För har så slitet hår efter att ha blekt det typ flera gånger i månaden i över ett år. Måste ju säga att mitt hår är ju stark som har klarat av det.

Måste också beställa en student mössa för jag har inte gjort det än, eller jag gjorde det men blev tydligen strul så den skickades aldrig. Så måste göra om allt och tänker göra det i helgen så man får den innan studenten, skulle vara nice att liksom ha en mössa till studentveckan.

Ska iallafall mysa lite med Johan ikväll och kolla på Ice Age 5, älskar dem filmerna så ska bli nice att se den. Skönt också att bara slappa lite nu på kvällen för har haft praktik sen från 7-11 sen när jag kom hem började jag städa lägenheten och så försökte jag plugga lite men det gick inte så jätte bra, men kom en liten bit längre iallafall.

Hoppas ni iallafall har haft en bra fredag och får en fortsatt trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Islu
Islu,
Det var en riktigt snygg färg du hade där 😍
nouw.com/islu
biizan
biizan,
Åh tack! det tycker jag med! 😃
nouw.com/biizan