Börja blogga igen?

​Vart lite sugen på att blogga igen faktiskt. Kul att göra något när man inte har något att göra och så, men får ser hur länge det håller. Tänkte iallafall berätta lite vad som har hänt i mitt liv. Första jag tänker säga att jag har fått sommarjobb på Coop i Finspång och det känns så skönt att veta att jag kommer göra något i sommar. Det är ju också ett plus att ha en fot någonstans också har ju bara ett år kvar i skolan. Har varit massa med Nathalie och Johan såklart bor ju med honom. Har gjort om lite här hemma har fixar ett litet bord nu istället känns bättre för vi har ju en liten lägenhet så det känns mycket bättre. 

Hade ju brunt hår när jag blogga sist, nu är jag orange och har klippt av mig håret typ. Hade blekt sönder mitt hår så va tvungen att klippa ganska mycket men känns bra ser mer fräscht ut nu.

Jag är faktiskt ett år äldre också är 18 år nu och hade en as bra födelsedag gick ut kl 12 på krogen och kollade på Markoolio med Johan och två vänner, de va verkligen as kul. Johan och jag har också varit på bröllop för hans bror gifte sig, de va jätte mysigt och ett sjukt fint bröllop.


Men nu ska jag göra te och mysa ner mig framför en serie. 

Imorgon ska jag till stan med natta så får se vad som händer då.

Kram och ha en bra kväll🐷

Gillar

Kommentarer