2 dagar kvar

Nu var det länge sen jag gjorde ett inlägg här! Men har hänt mycket kan jag säga och har det lite små stressigt. Om bara 2 dagar så drar jag till Makedonien och det känns så sjukt bra. Ska dela hotellrum med 2 as sköna tjejer som står mig nära och ska sitta med dem i flyget också. Det känns jätte bra att jag får sitta med folk jag känner när vi ska flyga, för har aldrig åkt flygplan förut och knappt varit utomlands heller, har varit i Danmark när jag va 10 år liksom. Så detta ska bli hur kul som helst, och det sköna med detta är när vi kommer dit ska det vara 24 grader. Blev ändå chockad när jag hörde det för trodde det va lika kallt där som det är här. Men verkligen skönt att komma till ett lite varmare land, dock ska det vara runt 19 grader sen nästa vecka, men vem fasen bryr sig de är ju typ lika varm där som de är på en svensk sommar.

Vi ska iallafall vara där i 10 dagar så det blir också en övning, har aldrig varit så länge hemifrån och så långt bort har aldrig lämnat Wille på de sättet heller och kommer kännas konstigt att inte sova med min sambo på 10 dagar för vi har liksom nästan bott med varandra i 1,5 år haha. Men det kommer bli sjukt roligt iallafall.

Nu ska jag snart till praktiken och jobba kväll, som jag tycker är super mysigt älskar verkligen personalen och brukarna där.

Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi!❤

Gillar

Kommentarer