Header

Tjenare!


I torsdags hade jag mitt sista pass på min underbara avdelning på mitt jobb, och vecka 30 ska jag till en ny avdelning som jag kommer troligtvis trivas hur bra som helst, och kommer vara där i 3 veckor.

Mitt liv flyter på så sjukt bra känns det faktiskt och mår så bra, vet inte om det är för jag inte känner lika mycket press som i skolan eller om det bara är att jag är en mer jobbmänniska.

Men nu har jag iallafall lång helg och ska sitta och ta det lugnt.

Är iallafall stolt över mig själv att jag har kommit såhär långt i mitt liv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 9 juni tog jag studenten, fyfan va bra det känns och nu bara en vecka efter så jobbar jag. Livet går väldigt fort men det är kul.
Idag är jag ledig sen jobber jag 4 dagar så jobbar hela midsommar. Men bryr mig inte så mycket om det faktiskt.
Idag vet jag inte vad jag ska göra helt ärligt.
Men blir väl att ta de lugnt osv.
Nu ska jag ladda telefonen och äta något.

Likes

Comments

Igår vad det bal som rubriken säger, och gick inte på balen för kände mig inte bekväm i att gå. Lite tråkigt för alla va jätte fina verkligen.  Men istället så gick jag och 3 av mina vänner som inte heller ville på balen, vi tog en drink istället på Joan's. de va mys faktiskt.
Men efter de kolla vi en stund till på balen sen så drog vi alla.
Jag och alicia blev hämtade va våra killar sen åkte vi runt lite köpte läsk osv, sen hem till Zimon för att lana.
inte för det blev långvarit för vid typ halv 12 inatt ville jag hem och sova...
Idag iallafall så blir det en rolig dag. För ska hämta en ska idag, och sen ska jag ringa mitt jobb idag och bestämma hur jag ska jobba.
Blir intressant men nu ska jag ta på mig osv. 

Likes

Comments

Levande fiskar, småsköldpaddor och salamandrar innesluts i vätskefyllda plastfickor och säljs som nyckelringar. Det hela äger rum i gatustånd i Peking (Kina), och försäljaren hävdar att djuren kan leva flera månader i plastfickan eftersom vätskan påstås vara både ha syre och vara näringsrik.

10 kinesiska yuan, vilket är detsamma som drygt 10 svenska kronor, kostar det att köpa en levande nyckelring. En kvinna berättar för Global Times att hon köpte en bara för att släppa ut djuret.

Kinesiska djurskyddsgrupper, med NGO Capital Animal Welfare Associations chef Qin Xiaona i spetsen, protesterar mot hanteringen och säger till Global Times ”att göra det för profit är omoraliskt och rent djurplågeri”. Den är dock inte olaglig, eftersom kinesisk lag bara skyddar vilda djur.

Asså detta är ju helt sjukt låta små oskylda djur vara i en jävla plastpåse?

Va är det roliga med det här, varför inte istället ha dem i ett akvarium?

Asså stackars djur att låta dem vara vid nycklarna. Hur kan det vara bättre att vara instängd i en nyckelring som skumpar runt i en ficka, hänger på en bilnyckel eller ett litet barn kastar omkring med? Det fattar ju vem som helst att syret tar slut relativt snabbt och bara för att man är ett litet djur så saknar man inte rättigheter. Fy fan vad hemskt.

Jag skäms så mycket över oss människor att vi kan vara så grymma mot andra varelser att dem flesta inte har någon empati, blir så sjukt arg när jag bara skriver det här.

Men tänkte att de kan vara intressant att veta hur folk faktiskt behandlar djur i andra länder.

Likes

Comments

Tjena mina Palmer!

Igår så satt jag i 3h hos en vän som satte i löshår på mig, vart super nöjd men vi ska sätta i mer på onsdag då hon blev lite trött och de kan jag förstå.

Är så himla glad att det är 20 dagar kvar till studenten och 11 dagar till studentveckan, så va ganska skönt att fixa till sig lite så man kan ha fint hår till de! Är så sjukt taggad känns knappt verkligt att de är mot skolans slut, att jag ska verkligen sluta skolan på riktigt och börja jobba. Ska bli så kul att börja med något annat i livet.

Denna vecka har jag också haft praktik och har haft det as bra, är på ett nytt ställe nu och i början av 3an så gick jag aldrig på praktiken för det första så va jag sjukt så va inne på sjukhuset ganska många gånger, sen när jag blev bättre, så vågade jag inte gå till någon praktik för kände att jag inte skulle klara av de, trodde för lite på mig själv. Men nu på vår terminen så har jag kämpat som en åsna, därför är jag så glad att jag har klarat av att byta praktik och tro mer på mig själv.


Idag har jag iallafall varit hemma typ hela dagen med Johan och bara tagit det lugnt ända tills det blev kväll då jag va ute med Natta i 3h, de var trevligt sen så möte Johan mig och så gick vi på en promenad och har pratat om allt mellan himmel och jord.

Men nu är jag iallafall hemma, tänket ta bort sminket och försöka sova lite.


Likes

Comments

Tjenare!

Igår var det verkligen en spontan dag, började med att träffa Natta, satte oss i parken och bara prata om allt och lite till. Sen blev det att Carro också kom så då prata de vi lite till, efter ett tag så bestämde vi oss att vi äter på Joans som va super mysigt.

Sen drog jag för att hänga med Johan Zimon och Alicia till Lotorp, vart en väldigt intressant åktur, eller åktur blev det ju inte precis bilen dog typ 55 gånger och vi fick knuffa och typ be att den skulle starta varje gång. Men men vi kom hem iallafall.

Senare på kvällen drog Johan och jag till coop köpte en grill och så drog vi ner till sjön och grillade lite, de va verkligen super mysigt och när man inte gör så mycket saker med varandra för man typ inte har tid, så det va väldigt skönt att vi hade lite egentid på kvällen.

Idag blir det att festa och gå på minnes konserten så ska bli sjukt nice, men de får jag skriva imorgon!

Likes

Comments

Tjena!
Har fasen inte skrivit något på länge men har så mycket med skolan och fixa allt. Sen har jag haft mycket praktik men idag är det sista dagen sen får jag lämna det här stället. Känns jätte tråkigt för har verkligen trivts här. Bra personal och brukarna är helt underbara.
Men aja får vara ledig i 3 dagar efter detta och det känns jätte skönt. Ska plugga och städa imorgon hade jag tänkt, sen ihelgen vet jag inte än vad jag ska göra men blir väl att umgås med Maria och barnen sen göra något med Johan.
Nu är min rast sluta så nu ska jag börja jobba igen slutar vid 20.30 sen blir det att gå hem känns skönt och tråkigt faktiskt.

Likes

Comments