Biim Frischenfeldt
Biim Frischenfeldt

Hej på er! Hur har ni börjat det nya året? Jag börjar det nya året med en förkylning. Kul va? Inte så jätte. I mitt tidigare inlägg berättar jag att jag besökte London i November tillsammans med Marcus. Jag hade tänkt att berätta lite om den resan, samt visa lite bilder från när vi var där! Det är tyvärr bara mobilbilder, men jag hoppas att det inte gör så mycket!Vi åkte dit på en torsdag och var alltså borta i fyra dagar. Första dagen var vi själva, hans familj kom dagen efter och sedan umgicks vi en del allihopa resten av dagarna. Till att börja med var hotellet vi bodde på helt fantastiskt. Vilket London i sig också var.


17 November, 2016


Vi tog flyget till London vid 08 på morgonen. Efter en hel del trubbel med att ta sig till hotellet kom vi äntligen fram. Väl där tog vi det lugnt ett tag för att sedan ta hela dagen åt att göra det man gör i London. Vi tog oss igenom de flesta turistmålen, vi drack Mulled Cider som inte alls var så gott och vi gick hand i hand vid Big ben vilket var helt otroligt.

Vi åt även lunch på The Diner, godaste burgaren jag någonsin käkat!

En dag innan den 17 november hade även jag och Marcus ett år tillsammans, vi valde därför att på kvällen gå ut och äta middag för att fira det en gnutta. Vi valde en jättefin restaurang med världens bästa utsikt.


18 November, 2016


Dag två var det ännu mer sightseeing. Det var hur kul som helst! Inte nog med det kom Marcus familj den dagen. Vi gick omkring i affärer också vilket var svettigt, men grymt. Vi började även dagen med frukost i sängen vilket verkligen passade mig utmärkt.

Denna kväll var det även så att vi besökte Winter Wonderland, tror det stavas så... Som var anordnat i en park i London. Det var nog det mysigaste på hela resan! Tyvärr har jag inga bilder därifrån.


19 November, 2016


Den nästsista dagen skulle jag vilja säga var den bästa. Anledningen till att vi åkte till London från början var just för att High Kings spelade. Ett irländskt band som Marcus visade mig för något år sedan som alla blev helt förälskade i. Det var en fantastisk kväll verkligen. Under den dagen shoppade vi även lite till!


20 November, 2016


Sista dagen var en regning dag. Vi gick omkring ännu lite till. Hamnade även på en marknad med massa krimskrams. Det var också lite roligt att gå omkring där. När vi sen skulle flyga hem blev det strul på planet. Min väska fick inte plats i flyget så vi var tvungna att checka in det, det var en jäkla process hahah.. Väskorna kom till slut och sedan begav vi oss hemmåt. Vi var hemma vid tvåtiden ungefär och det var helt underbart att bara få gå och lägga sig efter det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år, fina ni!
Vart har jag hållit hus den senaste månaden? Ja ni.. Jag har nog haft en liten livskris dom senaste månaderna. Jag har tänkt att jag ska berätta mer om det i senare inlägg. Det jag hade tänkt att skriva om idag är nämligen en liten årsresumé, som i princip alla andra gör. Men jag älskar att läsa om det själv så varför inte?
Januari 2016

Den första månaden utav 2016 gick jag fortfarande i skolan. Skoltiden har varit extremt jobbig för mig. Jag mådde inte alls helt bra under den här tiden av året, hela första halvåret var extremt jobbigt och jag mådde inte alls så bra. Under Januari firade vi dock Sandra som fyllde 19 år, vi två hade även under denna tid bokat vår resa till Grekland. Planeringen för båtluffen var i full gång vilket var fantastiskt.

Februari 2016

Under Februari startade jag och Natha får youtube-kanal i hopp om att få bli en youtubare. Hur coolt hade inte det varit? Vi har inte laddat upp någon video på hur länge som helst, det verkar som att vi jobbar mer med våra egna youtube-kanaler, men det gör inget. Det är alltid roligt att gå tillbaka till Aprilia och titta tillbaka.

Inte nog med det så började förberedelserna inför Studenten. Jag har aldrig känt mig så taggad. När paketen kom grät jag av lycka. Att få se min studentmössa var helt amazing! Det var också under denna tid jag och min älskade Marcus firade allahjärtans dag. Jag har tyvärr inga bilder där ifrån. Men det är en av de bästa dagarna på hela förra året.

Jag släppte även min första cover på hur länge som helst, planen var att en cover i veckan skulle komma upp. Men pga allt i skolan, all stress och all ångest så gick inte det.

Mars 2016

Mars var det året jag började jobba för en nyuppstartad klubb här i Uppsala. Det var en rolig tid. Jag hade världens största stöd från Marcus och hans vänner + mina vänner. Jag jobbade där i några månader men slutade kort därefter.

Min katt hade även börjat växa en del under denna månad, det var även under denna tid han ville ligga i sängen och gosa. Inte nog med det firade vi pappas födelsedag på Le Parc och den första bilden som lades ut på mig och Marcus på instagram blev tagen. Lite roligt sådär!

Längtan efter studenten var ännu mer påtaglig under denna tid.

Under April månad blev jag 19 år, jag umgicks med Marcus, längtade efter studenten. Konstigt nog finns det inga bilder överhuvudtaget som är tagna från den här månaden. Jag fyllde hur som helst år, den dagen minns jag. Det var då jag fick min AppleTV och livet föränrades.. haha, skämt åsido.
Maj 2016
Skivor, skivor, skivor.

Juni 2016

Juni, den lyckligaste månaden i mitt liv. Början på sommaren. Början på livet. ÄNTLIGEN, fick jag ta studenten. Så himla fantastiskt. Jag bodde på hotell för att fira Marcus födelsedag. Jag intervjuade artister för en dokumentär. Jag åt glass och drack cola. Samtidigt som allt detta jobbade jag som målare/snickare.
Det var även i slutet på Juni jag och Sandra tog vårt pick och pack och stack till varmare breddgrader.

Inte nog med det så vann jag biljetter till Summerburst, tog med mig min fina vän Natha!

Juli 2016
Under Juli månad spelade jag på en hel del bröllop. Jag intresserade mig mer för kameran och jag fick umgås med min pojkvän extra mycket. Sommaren var otrolig, men helt ärligt så hände det främst roliga i Juni.

Augusti 2016

Under Augusti månad avslutades jobbet med intervjuer. Det var jättetråkigt. Det genererade dock något ännu större och det var ett jobb på skivbolaget Do Music Records. Samtidigt som allt detta hände och sommaren tog slut jobbade jag fortfarande som målare. Jag hade även massvis med mysiga stunder tillsammans med Marcus, bland annat en gång då vi delade på den där coola flaskan med bubbel i.

September, Oktober 2016

September, det blev höst. En fantastisk årstid. Det var även under denna tid jag fann Josefine på riktigt. Vi blev väldigt nära vänner under denna tid vilket var jätteroligt. Jag firade även Halloween tillsammans med Marcus. Vi karvade pumpor vilket var så himla roligt. Jag som älskar traditioner.

Okotber var nog den största månaden för mig karriärsmässigt. Det var då jag tog modet till mig och startade mitt alldeles egna företag. Det var verkligen något helt nytt. Jag fick jobbet på skivbolaget, jag blev bokare åt Beat Funktion. Jag började göra det som jag tyckte var roligt. Jag började följa min dröm.

November 2016

När jag tog studenten fick jag i present av Marcus att åka till London. I November gjorde vi det i fyra dagar. Det var helt amazing! Jag trodde aldrig att vi skulle ha det så mysigt som vi faktiskt hade. Men det var jätteroligt verkligen. Det var även under denna månad som jag fick jobba med Musik Direkt. En utav Sveriges bredaste livemusiktävlingar. Så roligt, väldigt bra månad!
December 2016

December... December.... Månaden då min mamma fyllde år. Månaden då julen är. Jag älskar December. Jag älskar snön, kylan, vinterkläder och hela den biten. Det var en bra månad. Jag jobbade på, umgicks med Marcus. Planerade flera resor med Sandra, jag hade det bra helt enkelt. Det tråkiga detta året, var att Natha inte var hemma. Hon har ju vid det här laget pluggat i LA och kommer hem i början på Januari. Jag saknade sönder mig efter henne vid juletider.

I det stora hela var det en fantastisk månad.


20161231

Nyåret firades in. Jag firade tillsammans med Marcus i första hand. Vi umgicks med härliga människor under kvällen och vid tolvslaget kramades jag med Stina och hennes pojkvän Joel, tillsammans med min Marcus. Det var roligt. Inte nog med det fick jag även fantastiska vänner att fira in det nya året med!

Tack för detta året, 2016. Jag är mer än redo för 2017.

Likes

Comments

Min vardag

Såhär ser det ut hos mig nu, inomhus. Jobb, jobb, jobb och återigen jobb. Utomhus faller snön och det är ett vackert vinterland.

Godmorgon kära läsare, hur mår ni idag? Jag mår ganska så bra förutom ett halsont som inte riktigt vill ge sig. Nu på förmiddagen ska jag jobba lite, senare ska jag mot staden och fika med ett par vänner. Så mysigt!

Jag hoppas ni har det bra,

Kram.

Likes

Comments

Min vardag

Godmorgon kära ni! Idag är det verkligen ett härligt väder (om man är inomhus!). Det snöar, stora och många snöflingor och det är fantastiskt att vara hemma just då. Titta ut genom fönstret med tända ljus och en kopp te.

Jag har precis varit ute en sväng med bilen och satan vad halt det är! Nu om 10 minuter ska jag medverka i ett telefonmöte, sedan träffar jag Sandra. Vi ska bland annat till Gränby. Det blir nog en superdag!

Kram på er, och ta hand om varandra i detta vinterväder!

Likes

Comments

Kontraster

"Godmorgon kära ni! Idag är det verkligen ett härligt väder (om man är inomhus!). Det snöar, stora och många snöflingor och det är fantastis…"

Work

"Såhär ser det ut hos mig nu, inomhus. Jobb, jobb, jobb och återigen jobb. Utomhus faller snön och det är ett vackert vinterland. Godmorgon …"