Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om min vän Malin som är transa? Aa just det.. Malin skrev innan idag att hon har gjort ett fynd. Ett par stövlar som faktiskt är jävligt snygga.

Om ni vill ha likadana så gå in på www.halens.se ! Malin bara så du vet så kommer jag kidnappa dom ;) HÖHÖ!

Och visst ja, hon tyckte också att jag skulle se på "Halv åtta hos mig" nu ikväll. För där skulle tydligen vara med en het kille. Erik eller vad han heter? Fast nej, fy.. Malin borde veta i detta läget vad som gäller & inte gäller.

Men som jag brukar säga : Gay-varning? OH YEEEES BABE!

Och Malin glöm inte bort en kväll med oss brudar. Lite vin & tjejsnack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SORRY BLOGGEN!

Men är tillbaka nu. Haft sjuuuuukt mycket att göra den senaste veckan. Nu är allting lugnt. Och det är dags att komma tillbaka igen ;)

Puss & smek!

 

Likes

Comments

Idag trillade dessa pillerna ner i brevlådan. Kommer bli intressant att testa dom. Under 30 dagar ska jag ta dom..

Man ska bli piggare och sexlusten ska öka. Hmmm..

Tror ni på att dom kommer funka?

Likes

Comments

Fick precis en stor käftsmäll. Mr sjukdom valde att smeka mig. Febertoppar som kommer & går. En ful liten parasit som har bombat min kropp. Halsont, huvudvärk, fryser/varm & täppt i näsan. Livet är underbart.. NOOOOT!

Har smaskiga saker att blogga om senare. Måste bara stoppa i mig ett kilo panodil & försöka må bättre.

Höres sen fans!

Likes

Comments

Veckans tips kommer bli lite romantiskt. Efter som att det är alla hjärtans dag!

En dag som man ska visa lite extra mycket hur man älskar sina nära och kära. Så gå ut på en restaurang och bara mys. Låt allting stanna till för en stund och bara va lycklig & le.

Sushi är en utav mina favoriter. Och det känns lite romantiskt. Eller en italiensk restaurang!

 

Likes

Comments

Min rygg har låst sig! Kan inte gå.. Ska ringa mamma och be henne ta med en rullator från jobbet.

Fast vill styla den.. Göra den lika grym som en BMW! AJ AJ AJ, hatar verkligen min rygg. Helvetes bilolycka. Ska ringa pappa nu & klaga lite över ryggen. Låta han tycka synd om mig lite så jag får en fin present nu när han ska ut & resa.

HAHA, tur att man inte ska träffa the sweet one idag. Hade nog inte varit så fin i hans ögon. Tror han hade blivit rädd & gått. Eftersom jag går som en gammal kärring...

Likes

Comments

Finns säkert en hel del utav er som har erfarenhet utav detta. När man är den andra kvinnan/mannen. Något som får en att må så illa som man bara kan bli. Och när sanningen kommer fram så tror man att det är ens eget fel. Fast ibland är det inte alltid så. Man går helt omedvetet & tror att den man träffar verkligen gillar en & är sååååå gullig.

Fast sen knackar sanningen på ens dörr. Och poofff!! Så rasar hela ens värld. Tro mig, det är inte ert fel om ni är den andra personen. Utan det är svinets fel som har ljögit. Ni är inget annat än ett offer. Precis som frun/mannen som personen har ett förhållande med. Och frågan är.. Ska man berätta sanningen för den personen? Eller bara låta det va..

Personligen så hade jag velat veta. För hur skoj är det när ens man går & ligger med andra. Nej tack! Hade kastat ut honom med huvudet före & sen tryckt upp en dildo i röven på honom.

Och här är en låt som handlar om att vara den andra personen. Hanna Pakarinen. Yees, hon är finsk! Iblad är vi soumalainen grymma ;)

 


Likes

Comments

Kommer ni ihåg för något år sedan när mannen som födde barn blev världskänd? Satt och kollade runt lite på nätet & heöt plötsligt dök den här bilden upp.

 

Thomas Beatie är namnet. Som var en tjej från födseln men trivdes inte som det & blev man istället. Dock behöll hon/han äggstockar & allt sånt för att kunna bli gravid senare. Och yees, det blev han.

Men tycker det är lustigt ändå. Vill man vara man & ändrar sin identitet så stanna liksom till det. För mannen är liksom inte gjord till att föda barn eller ha mens. Och det kommer ju vara skumt för barnen att säga : jag låg i pappas mage! HAHAHA, sjuuuukt!

Men visst, världen slutar aldrig att chockera en. Undrar vad nästa chock blir för världen.

Likes

Comments

I torsdags fick jag ett ganska så roligt samtal. En tjej från något företag (minns inte vilket), sa att jag hade varit med i någon undersökning & skulle få ett pris hemskickat. Jo men visst man tackar! Kan ni gissa vad det är för något?

 

Haha, jo piller som ska göra en pigg. Plus även öka sexlusten. Pigg behöver jag verkligen bli. Och det andra ska bli mer eller mindre roligt & se om det stämmer. Återkommer med all information om tabletterna sen när dom kommer.

Likes

Comments

Kan man lugnt säga ... Vilken korkad kille! Synd om bruden. Hon gör helt rätt i att dumpar honom & ber han hämta alla saker. Synd bara att han är så korkad som frågar : var ska jag då bo?

HAHAHA .. det är absolut det sista som hon tänker på.


Likes

Comments