Halleluja! Hösten är här och så är även mina favvoserier, New girl, Greys anatomy, Nashville och på sistone även Community. Jag väntar några veckor, laddar hem de sista avsnitten och frossar en hel kväll. Love it!! Ikväll är en sån kväll. Micke är ute på jobb middag och barnen sover. Det är bara jag, tvn och en skål popcorn... myyyyys! /Zara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Började dagen på bästa vis, med frukost a la french med min älskade och vackra ( inifrån och ut) Anna. Oj vad vi pratat och skrattat tillsammans. Jag mår så ofantligt gott av mina träffar med henne, jag kan vara helt mig själv. Hon är en sån klok och varm människa, hon har ett hjärta av guld. Tackar gudarna att jag har henne i mitt liv!
Sedan lite shopping och träff med med min darling och italiensk gelato.
Nu avslutar jag dagen med ett glas cava på folkbaren och lite plugg:-)

Ledig lördag...snart kommer älsklings ungarna heeeeem!!!!

Puss
/L

Likes

Comments

Då har det går sex veckor... time flies! Det har varit både roligt, jobbigt, tufft, utmanande, svårt men framförallt givande och inspirerande!

Att träna tillsammans på det här sättet har varit så galet roligt! Att få massa pepp av varandra. Det gör att man orkar den dör sista armhävningen eller vad det nu är man gör just då. Cia, som lett oss, har varit fantastiskt bra på att hålla igång oss och motiverat oss. Fantastisk kvinna!

Resultat finns redan men jag vill ha mer! Mer tonade muskler, bättre kondis. Men jag har en bra början. På sex veckor kan jag redovisa -7 cm runt midjan, -5cm runt rumpan och -4kg totalt. Jag är jättenöjd med detta men som sagt, jag vill mer!

Här är vi på väg till avslutningsfesten som hade ett sex and The city tema. Riktigt kul att få klä upp sig rejält för en gångs skull!

Det var livemusik o musiktävlingar som fick alla att ställa sig på både bord och stolar.

Galet rolig fest!! Karaoke, tävlingar och mycket mycket dans!!

Idag är jag helt slut och ligger mest o slöar. Sköööööönt.... puss! /Zara

Likes

Comments

Hemma från utbildningsdagarna och back to work!
Jag är helt slut när jag kommer hem från jobbet, det är så galet mycket att ta in och försöka memorera. Men det är himla kul på jobbet, spännande och det känns rätt framförallt, det ÄR ju inom detta område jag ska vara.
Idag har det ösregnat större delen av dagen så det blev inte mycket promenerande med Stella, hon vägrade gå ut...

Jaja vi myser ner oss i soffan och slumrar lite i väntan på att vår kärlek ska komma hem från jobbet...

Puss
/L

Likes

Comments

Idag och imorgon har vi utbildningsdagar med jobbet. Jag måste säga att det är över förväntan här, stället är superfint, maten god och kollegorna toppen.
Det passar mig utmärkt att ha en fullspäckad dag, en dag som denna, jag hinner inte fundera så mycket då.

Men dagen har varit bra. Jag hamnade i samma rum som en tjej ( som jag inte kände sedan tidigare) där det visade sig att vi hade mer gemensamt än man kan tro. Hon förlorade sin mamma när hon var 14 och hon fattade allt direkt, det är magiskt. Vi har pratat och delat med oss och jag har frågat sånt som man bara kan fråga de som varit med om liknande...livserfarna människor. Livserfarenhet på gott och ont, men visst skapar det ett djup och en innerlighet i en människa...

/L

Detta var morgonsolen INNAN haglet kom och ösregnet...

Min rumskompis var med i det vinnande laget, i teambildings/lek tävlingarna vi hade på em. Hon försöker visst "rubba " in det och har hängt medaljen vid sänggaveln, Hrmpfff säger jag!!!!!

Likes

Comments

Har haft nätverksmöte i Stockholm i två dagar och passade då på att åka lite tidigare för att hinna hänga lite med mina tjejor. Det var ljuvligt! Kom lördag kväll och åkte direkt till Lisen. Även Erika och Soffi kom dit så vi käkade o drack massa vin och bara pratade.

Sen har jag resten av tiden hängt med fina Erika och hennes lilla familj, Jonas o gulliga sötnosen Selma. Riktig kvalitetstid har vi fått!

Sen är det bara en månad till det är dags förnästa sStockholms visit. Men då åker vi hela familjen. Längtar redan nu!!

Kram/Zara

Jamen det var så mörkt utan blixt o med blixt så tittar hälften bort. Fail (som Finn skulle ha sagt)

Här har ni två övertaggade mammor som försöker sig på en selfie med barn... hmmm...

Likes

Comments

Imorgon är det två år sedan den där söndagsmorgonen i Kalmar när mobilen ringde och min värld rämnade, mitt liv fick en annan vändning, jag var inte längre samma jag. Den morgonen förlorade jag mina rötter och min himmel, min trygghet och en del av min barndom, den morgonen då jag abrupt blev vuxen-jag förlorade min mamma.

Varje dag saknar jag henne, varje dag tänker jag på henne. Mina barn förlorade sin älskade mormor och världen en fantastisk människa med ett hjärta stort som rymden.
När släpper sorgen sitt grepp om hjärtat, jag undrar det men får inget svar, antagligen aldrig helt....
En sak är säker, man blir aldrig densamma efter att ha förlorat någon så högt älskad.

/L

Likes

Comments

Finn fyller 8 i vinter vilket innebär att hans föräldradagar brinner inne 24 november. Jag har därför bestämt att ta vara på de dagarna och ta tillfället i akt att umgås lite mer med mina barn. Idag var första dagen! Jag o Lykke hakade på Finn till skolan för att se hur det är med nya klassen (de är en klass 1-2) och så äntligen skulle Lykke få känna hur det var att gå i skolan. Hon har väntat o längtat så!!

Vi har pluggat matte, haft kulturstund, haft utvärdering av veckan och sprungit fadderjoggen. En gång per år samlar skolan in pengar till ett fadderbarn i Gambia och barnen springer ett lopp på typ 2km.

Kl 13 när dagen var slut så var även Lykke det. Herregud! Det tog verkligen musten ur henne. Hon gäspade o ville somna i min famn. Gissar att hon med glädje kommer gå till dagis på måndag. Finn var så gullig och mån om henne hela dagen. Såg till att hon hade pennor och att hon visste vad de skulle göra. Syskonkärlek när den är som bäst. Mammahjärtat myyyyste...

Likes

Comments

Idag har min fina, underbara älskling firar mig! Han kom in och sjöng "ja må du leva" och hade blomma + paket till mig efter sitt jobb!
Ja, jag blev lite chockad men så påminde han mig om att jag faktiskt klagat på att det är så trist att man bara har 1 födelsedag per år, därför har jag fått 2 stycken ha ha ha!!!!!

Så jag fick en ros och en bubbelmaskin:-)

Jag älskar min galning till kille!!!

Likes

Comments