Det ble noen dagers pause (allerede) haha.. Jo, det har seg slik at minsten skal få leggerutiner. Og hvem liker vel å få fortalt hva de skal gjøre? Det gjør hvertfall ikke Nille. Så de siste dagene har hun ikke sovnet før på natta.

Nå tror jeg rutinene er på plass (bank i bordet) i går ble lille plutt 9 måneder. Tenk det! Hun har vært lengre ute enn inne. Graviditeten som varte 30 år er ikke lenger størsteparten av livet hennes.

Samtidig er det rart hun ikke har vært her lengre. Jeg husker ikke sist gang jeg gjorde ting helt i ro og fred. Klesbretting for eksempel. Det er alltid to søte små hender som kommer å hjelper meg med å kaste rundt de ny-bretta klærne. For ikke å snakke om å gå på do alene 🙈 ja, slik er livet blitt. Men jeg nyter hvert sekund. Alt fra deilig bløte grøt kyss, biting mens hun ammes og de tidlige morgenene

Hvordan hun går fra å hylgråte til å pluttselig le av lampa. Det er også morsomt å se hvordan hun er fullstendig klar over hva som er hennes....og hva som ikke er. GJETT HVA SOM ER GØYEST Å LEKE MED (huff. Ja en del ledninger og stikkontakter som har blitt gjemt bak møbler) Det er fantastisk å være mamma. Selv om huset avogtil (litt for ofte) ser ut som en svinesti.

Likes

Comments

Mannen min er ganske manne-mann. Han mener all sminke enten er brunkrem, leppestift eller mascara. Ja, så er det nok ikke så lett å forstå noe som han ikke bruker selv. Han er også typen som ikke klarer å multi-taske. Han klarer ikke engang å gå samtidig som han snakker i telefonen... Noe som kan være ganske frustrerende om enn har dårlig tid.

For noen dager siden sa han at det er rart hvordan "alle" skal bli bedre mennesker bare fordi det bytter fra 2015 til 2016. Det er jo egentlig bare en ny dag som noen har bestemt skal gå over i ett nytt år. Dette var egentlig litt tankevekkende. Nille på snart 9mnd våknet opp 1. Januar. Hun følte seg sikkert helt som vanlig, uviten om at det var blitt nytt år. Hvorfor skal enn vente på et nytt år før enn tar endring i hverdagen.

De "standar nyttårsforsettene" om å trene mer, spise mindre og være tilstede kan like gjerne starte hvilken som helst dag... Midt i uka, eller midt i året. Hvorfor utsette det som kan gjøres idag. Vi vet ikke hvordan dagen i morgen blir. Vi vet heller ikke om vi lever til hodet treffer puta i morgen kveld. Folk som dør i ulykker var neppe klar over at denne dagen var deres siste da de våknet morgenen før...

Hadde ikke det vært typisk. Du som skulle bli det fantastiske mennesket etter nyttår. Det var jo bare måneder til du skulle bli et bedre menneske så skulle du bli husket som en lat Sofagris.

Likes

Comments

Julen ligger pakket ned i en brun flytteeske midt på gulvet. På bordet står godteriet vi skal spise opp slik vi kan bli sunne (obligatorisk nyttårsforsett) og for første gang i dag er det rolig i leiligheten. I hvertfall et øyeblikk.

Det er så sjelden at det er rolig rundt meg, at det ikke lenger er slik at jeg trakter etter ro. Med en gang det blir rolig får jeg plutselig høre meg selv tenke. Men da blir jo hodet fylt med tanker. Så da blir det uansett bråkete og om du kan velge mellom tankeløst bråk som TV eller hodebråk så velger jeg faktisk TV.

Vi flytter øyeblikk. Så jeg har mer enn nok å henge fingrene i, noe som gjør at det er ekstra deilig å ligge her med TV'n på og trykke nedpå med godteri. Første innlegg på blogg dette, så legg gjerne igjen en kommentar så jeg får sjekket ut din blogg.

Likes

Comments