Aly's mamma i fanficen kommer vara Megan Fox, dock kommer hon nu istället heta Gabriella

Pappan i fanficen kommer utspelas av Bradley Cooper, men han kommer att heta Jack

Självaste Aly kommer faktiskt spelas av Ariana Grande, är fortfarande lite osäker på denna roll, så om ni har ett bättre förslag så kommentera nedan!

Lillebrorsan Jess kommer att spelas av Fransisco Lachowski men kommer som sagt att heta Jess i fanficen

Detta är dom roller jag kommit på hittills, de roller som kommer att presenteras utöver dessa är Aly's två bästa kompisar, resterande av personerna kommer under fanficens gång presenteras. och som sagt detta är bara förslag, så om det finns någon som har något bättre förslag så kommentera gärna! Det jag söker hos den person som ska representera Aly är en tjej som ser oskyldig och ganska blyg ut, och självklart ska det då vara kända skådespelare och inga "ickeoffentliga" personer som ni kanske förstår.

Likes

Comments

Hej! Vad kul att just du har hittat hit!

Jag har just skapat min blogg för att kunna skriva av mig lite. Min idé var att göra fanfics om Justin Bieber eftersom att jag tycker att han är så gudomligt snygg och sexig. Jag läste förut när jag var yngre fanfics om honom och jag kan fortfarande inte släppa det! tycker det är så himla kul med fanfics och jag har så många idéer och tankar som jag vill få ut ur detta lilla huvud. Jag är för tillfället 18 år och studerar sista året på gymnasiet, jag har inte jättemycket vänner och gillar att spendera min fritid med familj, de få vänner jag har och med min pojkvän.

Den fanfic jag har på gång nu kommer att heta "Darker than black" och kommer utspela sig i Kanada där huvudpersonen kommer att vara en tonårstjej som heter Aly och bor i en bra ställd familj bestående av mamma, pappa och lillebror Jess. Aly har inte jättemånga vänner men de få vänner hon har är väldigt nära henne. Hon lever ett vanligt liv tillsammans med sin familj i Kanada. Hennes liv är egentligen ingenting speciellt, hon går för tillfället första året på gymnasiet och har därmed tre år framför sig i skolan. (Kommer skriva på Svenska och även inom Svenska grunder med sådant gymnasie vi har i Sverige osv.) På fritiden jobbar hon på ett litet café inne i stan för att kunna tillföra lite pengar till hon och hennes lillebror Jess som hon ständigt får ta hand om eftersom hennes föräldrar väldigt ofta är bortresta. Det som plötsligt gör hennes liv lite mer intressant är den tiden då en ny kille börjar på hennes skola samt flyttar in i ett av husen som stått tomt en bit ner på samma gata som hennes hus. Han är mystisk, väldigt mystisk nästan så att han ser lite farlig ut, och Aly börjar snart märka att han bär på en väldigt stor hemlighet.

Vad tycker ni om min idé? Tycker ni att det verkar vara en bra story? Jag hoppas på det eftersom att jag har väldigt stora planer för denna fanfic! Åh är så himla taggad på detta och hoppas att ni är taggade med mig! Vi hörs om någon dag då första avsnittet släpps! kommer även att skriva ett inlägg samt lägga upp bilder på de huvudsakliga karaktärerna så att ni får någon bild på hur de kommer se ut!


Puss & kram

Likes

Comments