Haaj peeps! Idag har jag pluggat matte & historia. Har dansat & lyssnar på min favoritlåt just nu. Jag har en ganska annorlunda musik smak. Har en blandning av Japansk musik, J-pop osv. Det varierar ganka mycket hehe ;///;. Vilken är eran favoritlåt just nu? Kommentera! Min är Pink Stick luv U v U.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello peeps! Idag hade vi engelska prov & det gick suveränt faktiskt! Jag har pluggat spanska idag eftersom provet är i morgon. På måndag är det historia så det är bara att plugga. Har en paus just nu & bloggar lite. Tänkte att jag måste få en paus förstås. Jättetråkigt inlägg men aa UvU.SOOO BOREEEED

Likes

Comments

Hello peeeps! Idag har dagen varit rätt chill. Jag har varit i skolan & haft det bra. Jag har gjort min matte läxa, engelska läxa & studerat engelska. I morgon är det engelska prov, det ska bli ganska spännande. Klarar mig för i övrigt väldigt bra på engelska. Är peppad över engelska provet, vet inte varför??? Haha??? På fredag har jag spanska prov som jag måste studera också. Nästa vecka är det liksom över bombat med prov! Inte kul... Men men.. Vad ska man göra? Är i mitt rum och ska dansa så jag blir varm i kroppen!! Om ni inte visste, japansk dans tilltalar mig väldigt mycket!! Älskar att dansa (japansk musik endast) så aaa. Det var denna blogginlägg. Nu ska jag skynda för snart ska vi äta mat & jag ska hinna dansa inan maten. Hehe. See ya peeeps!

  • 2014, Allmänt
  • 25 Readers

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma! Jag har somsagt varit jätte negativ när jag skulle till skolan. Men dagen har faktiskt varit jättebra! :D Jag har studerat & badat med min kompis. Vi hade det jättekul! Det blev faktiskt en toppen dag. Just nu är jag ganska trött (blir typ alltid det efter jag har badat xP) men jag ska snart sova. Har inte hunnit göra min kumon läxa idag, det vart så stressigt och allt. Kom hem 20:00 typ, men hade ändå roligt! Negativt slutar alltid med positivt c:.


Märkte nu att jag har glömt att kolla på "Valfeber" igen ;__; Såå tråkigt. I morgon ska jag fan kol
la på det!!

Godnatt peeps! <3

  • 2014, Allmänt
  • 25 Readers

Likes

Comments

Godmorgon peeps!Har studerat lite matte nu på morgonen & ska snart dra till skolan. Ska sen plugga med en kompis (vi har prov den här veckan). Dels är det jättemycket att tänka på. Sen har vi gympa i skolan och det ska bliii tråkigt! Förlåt för jag är så negativ den här morgonen, pallar typ bara inte livet. Aja, bloggar kanske senare när jag är på bättre humör ;___;

Likes

Comments

Har inte bloggat på jättejätte länge, förlåt! Har haft as mycket läxor etc. ;__; Ska i alla fall försöka vara så aktiv så möjligt, så don't worry folket! Det är ju faktiskt inte första gången detta har hänt (att jag glömmer blogga) det har hänt 8182766616161626622626 gånger. *,* Har ungefär hållt på med hearden i ca 2 timmar, men ändå blev den dålig. Så det får ni stå ut med också Dx. Det är jättemycket att tänka på när man går i 6:an här i Brasilien, men jag kämpar ändå. Idag har dagen varit bra. Jag har duschat och gått till matte kursen "kumon" osv.

Mycket har hänt under lovet, jag har dels fått ett spel som jag har väntat & väntat på såååå länge. Det är nämligen "Animal Crossing New Leaf" och det är sååå kul att spela! Jag bara älskar det! I spelet sköter man en egen stad och du är "Mayor" i spelet (dvs ägaren) & du kan göra tjänster för djur, plantera, köpa saker, fånga insekter, ha kul med djuren & många andra saker. Om ni vill veta mer vad "Animal Crossing
" är så kan ni bara söka på gameplays på youtube!


Vesta, Rod & jag! Visst är vi vackra? :33

Jag tänkte titta på "Valfeber" från Svtplay men jag hann tyvärr inte idag ;-;. Vilket jag tyckte var väldigt synd för det verkade vara så rolig serie. Men i morgon lovar jag att jag ska börja kolla på serien!

En liten bild på mig.. Hehe..


Nu ska jag sova, klockan är nästan 21:00 & i morgon är det en ny skoldag. Vaknar 6:10 såå jag måste få mycket sömn för att vara pigg. Tack & hej för mig! Vi ses i morgon bloggen <3.

Likes

Comments