Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Livet, Klær

Contains affiliate links

God kveld! ♥

Husker dere at jeg delte et innlegg om en konkurranse hos rabble i samarbeid med NA-KD her om dagen? Håper at flere av dere benyttet dere av muligheten til å være med på denne konkurransen! Nå har jeg vært så heldig at du som leser dette kan få rabatt ved handel hos dem. Tilbudet gjelder tre dager fra i dag og gir deg 15% rabatt ved bruk av koden hello02 i kassen. Dette syns jeg var veldig hyggelig og jeg håper at dere vil benytte dere av dette hvis dere finner noe fint! De har nå også salg fra 40-70% og hvis du da i tillegg benytter deg av rabattkoden vil dette bli enda billigere! Vil anbefale dere å titte på salgsidene, der fant hvertfall jeg veldig mye fint.


Do you remember that a shared a post about a competition where it is a cooperation between rabble and NA-KD some days ago? Hope that many of you took the chance to participate. Now I have been so lucky that you, if you read this blog can get a discount when you buy something in there shop. The offer will count three days from today and gives you 15% doscount with using the code hello02 when your paying. This I think os very nice and I hope that you will use the offer if you find something nice! They also have a sale where it is 40-70% discount and if you use the discount from me, this will be even cheaper! I will recommend to take a look at their salespage, I found things that was really nice.

Sandra

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Foto, Livet, Blogg

Hei ♥

Siden jeg fikk øynene opp for å virkelig bruke Instagram for et par dager siden, har jeg grublet over hvordan jeg kan koble dette mer opp mot bloggen. Nå har jeg fått min egen lille idé (selv om sikkert mange har gjort det før meg), så liker jeg å tro at "Dette er noen som andre vil gjøre fordi jeg gjør det". Derfor skal jeg nå bruke bloggen til @dagensbilde hvor alfakrøllen indikrer at det er et bilde fra Instagram (noe dere sikkert skjønte),hehe. Dagens bilde tok jeg før jeg karret meg ut av sengen og jeg syns det viser hvor tidlig det kan virke for å stå opp selv om klokka var passert åtte. Ha en strålende dag, alle sammen!

Since I got my eyes up for really to use Instagram a few days ago, have I been wondering over how I can connect this more to the blog. Now I have got my own little idea (although sure many of you have done this before me), I like to think that "This is something others will do becuse I do it". Therefor I will now use the blog for @dagensbilde (todays picture) where the @ indicates that it is a picture from Instagram (also something that you for sure understood), hehe. Todays picture I took before I was able to get out of bed and I think it shows how early it can seems to get up, although the clock was passed eight. Have a wonderful day, everyone!

Sandra

Likes

Comments

Livet, Helse


Det nærmer seg den store kjærlighetsdagen. Du har kanskje store planer for dagen sammen med din kjære? Ut å spise? Kino? Eller kanskje bare en hyggelig film hjemme med hjemmelaget pizza?. Ja, hva vet vel jeg om alt det dere der ute skal finne på. Jeg derimot, skal jo for første gang på mange år være alene på denne dagen. Siden jeg er singel, så tenker jeg at jeg like godt kan være min egen Valentine! Det er jo ingen som er så glad i meg som meg selv og dessuten så kan jeg heller feire singellivet. Selvfølgelig skulle jeg gjerne vært i et forhold, men jeg ser nå mange positive grunner til å være alene også, hvertfall for en periode!.

Hva skal du på Valentines?

Sandra

Likes

Comments

Blogg

"Jævla hore."

"Du kommer aldri til å passe inn i Oslo."

"Slutt å prøv så hardt, du blir ikke kul bare fordi du drikker vin og leser poesi."

"Du trenger ikke å late som om du er noen du ikke er."

"Ingen har lyst å ligge med et skjelett."

"Ooh, og forresten. Jeg ligger med typen din. Hva synes du om det din naive rosablogger?"


Dette er det første som møter meg når jeg klikker meg inn på bloggen til Kristine Ullebø. Hun trenger ikke skrive noe mer enn disse stygge setningene, som jeg regner med har kommet i kommentarfeltet, for at innlegget får det til å boble inni meg. Hun har helt rett og jeg bidrar gjerne til overskriften "Jeg tror vi må ha en debatt ". Enkelt og greit. Altså, for det første, hva får deg som leser av en blogg til å skrive så stygge ting? Hva oppnår du med det? Er det fordi du er sjalu? Er det for at du har en daglig rutine på "Hvis jeg bare rakker litt ned på en toppblogger, så føler jeg meg så utrolig mye bedre!"?. Jeg blir skikkelig provosert, og ja, shame on you! Du burde virkelig skamme deg, du som bruker kommentarfeltene for å føle deg bedre enn andre. Det er greit å ytre meninger, men ikke på denne måten! Dette er hva jeg vil kalle hetsing og det kan lett gå under kategorier nettmobbing. Vil du virkelig være et netttroll? Føler du deg bra når du vet at du er med på en økning av statistikken over nettmobbing?. Spørsmålene kunne vart i det uendelige. Så la oss ha en liten debatt om dette temaet, fordi det ikke vil bli uaktuelt med det første.

Hva mener du?

Sandra

Likes

Comments

Konkurranser

I samarbeid med Rabble

Hei!

I dag vil jeg dele en superfin konkurranse med dere lesere! Rabble har gått inn om et samarbeid sammen med NA-KD til en konkurranse på Instagram. Konkurransen gir 10 heldige vinnere et valgfritt plagg fra NA-KD sine supre kolleksjoner. Da jeg klikket meg inn på siden deres ble jeg så glad, fordi de har et bredt utvalg av ulike plagg. Hvor kult hadde det ikke vært å vinne en kul jumpsuits, som denne HER , eller hva med en enkel og lekker kjole, som denne HER. De tilbyr også veldig mange forskjellige kategorier, alt fra kjoler til badetøy. I tillegg, kanskje litt utradisjonelt finner du bøker! Det ble jeg overrasket over, men det gleder jo en snart ferdig bibliotekstudent! Hehe. Det er rett og slett veldig mye fint på denne siden, noe for alle og en hver. Jeg kunne lett sittet å bladd meg gjennom side på side med flotte plagg! Derfor, når jeg så denne konkurransen var det ikke tvil om at jeg ville være med, og nå vil jeg at du kan bli med også! Det du må gjøre for å være med er veldig enkelt:

♥ Følg @RabbleOfficial og @nakdfashion på Instagram

♥ Finn bildet ↑ i dette innlegget på @RabbleOfficial, lik det og kommenter med et hjerte i kommentarfeltet

Så enkelt er det! De 10 heldigve vinnerne blir kåret den 10.2, som da kan velge fra disse ulike kolleksjonene :

NA-KD ♥ NA-KD Exclusive ♥ NA-KD trend ♥ NA-KD Swimwear ♥ NA-KD Shoes ♥ NA-KD Party ♥ NA-KD Lingerie ♥ NA-KD Boho ♥ NA-KD Basic ♥ NA-KD Accessories.

Tar du utfordringen og blir med på konkurranse?

Sandra

Likes

Comments

Bibliotek, utdanning

For snart tre år siden, da jeg startet på studiet Bibliotek- og informasjonsvitenskap var det uten noen forventninger. Jeg visste ikke hva jeg kom til å lære og valget av studiet var mer fordi jeg ikke hadde peilig. Jeg husker at jeg tenkte "Herregud, jeg klarer aldri å skrive en hel bachelor!". Første året, da vi startet var innleveringene og eksamen på tre sider og det fikk man panikk av. Det virket uoverkommelig. Nå, tre år senere ler man av det og syns at tre sider ikke er noen ting. Du innser at det er dette du lærer gjennom tre år, å skulle skrive lengre og større oppgaver. Nå er bacheloren her og det går faktisk overraskende bra. Dette tror jeg er mye fordi vi måtte gjøre undersøkelse og skrive oppgave 2.året i praksis. Det hadde nok virket adskillig mye skumlere hvis vi ikke hadde hatt med oss dette inn i 3.året.

Jeg er i gang med bacheloren....det vil si, jeg har satt opp strukturen på oppgaven, skaffet meg 3/4 intervjuobjekter og funnet en del teori og litteratur som kan være nyttig. Selv har jeg følt at jeg er ganske stressa, at jeg har dårlig tid, men oppgaven skal ikke være inne før 19.mai, så jeg har jo i grunn god tid. Allikevel skal jeg utføre mine intervjuer i månedskifte februar/mars og da er jo mye av jobben allerede gjort. I mellomtiden skal jeg prøve å få skrevet på noen av de andre kapitlene i oppgaven. I dag startet jeg også ordentlig med den selvvalgte oppgaven i Barn, medier og bibliotek. Jeg har lært gjennom studiet at det handler mye om å bare komme i gang med oppgavene, så går det som regel ganske greit. Nå som jeg har fått bedre oversikt er jeg et par hakk mindre stresset og kan trygt si at det er en bachelor on the way.

Sandra


Likes

Comments

Livet, Trening

Så du på team Ingebrigtsen på nrk? Jeg ble så facinert av det programmet. En familie litt utenom det vanlige og de imponerte! Tenk på å ha så mange barn, ikke bare det, men å klare å trene noen av de opp til å bli norges beste friidrettsutøvere. Jeg så det når det gikk på TV, men nå har jeg begynt å se episodene på nytt fordi jeg syns de var så bra.

Et nytt år er jo i gang og hvert år sier jeg til meg selv at jeg må bli flinkere til å trene. Dette året går det litt enklere enn de foregående, og det takket være en app. Appen Runtastic gir deg mulighet til å få oversikt over øvelsene du gjør, legge til venner, se hvordan vennene dine har trent, kalorier og mye mer. En veninne introduserte meg for denne appen i høst og for min del gjør den det enklere å ta på seg treningsklærne. Om jeg ikke trener veldig hardt, så bruker jeg denne appen bare jeg skal gå meg en søndagstur, for mosjon, uansett tempo ser jeg på som trening. I dag hadde jeg satt på klokka til 06.30 for å ta meg en løpetur kl.07.00 men det var visst ikke så enkelt. Jeg har ikke kommet meg inn i ordentlig døgnrutiner ennå. Men det er ingen unskyldning for å ikke trene, så jeg skal ut på løpetur litt senere i dag.

Hva motiverer deg til å trene?

Sandra


Likes

Comments

utdanning, Bibliotek

Dette semesteret skal jeg skrive bachelor. I tillegg skal jeg ha et fag som heter Barn, medier og bibliotek. I dette faget skal vi lære om litteratur og kulturformidling til barn som målgruppe. Jeg tror det blir annerledes og spennende. Det var enkelt for meg å velge bort webfaget etter en høst med lærdom som til tider ikke hang sammen med eksamensoppgaven vår. I stedet prøvde jeg å snu det til noe positivt og tenkte at ved å velge et annet valgfag vil jeg få mer bredde.

Vi skal skrive to oppgaver i dette faget, hvor en skal ha selvvalgt tema. Det er fint å stå så fritt til å velge, men samtidig er det jo veldig mye man kan velge mellom. Jeg var selv først inne på å skrive om noe fra Alf Prøysen, siden jeg er vokst opp med en del fra han. Etterpå ombestemte jeg meg og syns at det ble for stort og litt uklart. Så kom jeg til å tenke på noen andre som jeg også er vokst opp med. Karsten og Petra. De fulgte meg gjennom hele barndommen og var nok noen av mine favoritter, sammen med Albert Åberg, Pippi, Emil, Todd og Kopper m.m. En av bøkene som jeg likte best var "Karsten må på sykehus", den er så slitt og jeg kunne den sikkert utenat. Jeg er vokst opp med bibliotek og god litteratur for barn, noe jeg er veldig takknemmelig for nå. Dermed har valget mitt endt på Karsten og Petra. Problemstillingen min blir nok "Hvordan kan barn kjenne seg igjen i bøkene om Karsten og Petra?", hvor jeg kan skrive om ting som barneperspektivet og om kosedyrene som blir levende. Jeg gleder meg til å skrive denne oppgaven, fordi det finnes mye litteratur om dette. Takk til Karsten og Petra for at dere fulgte meg i barndommen.


Sandra

Likes

Comments

Livet

Hei!

I morgen skal jeg ta sprøyte. Hvem gleder seg til noe sånt? Ikke jeg hvertfall. I morgen skal jeg ta første dosen med HPV vaksine. Jeg husker at da jeg var liten var jeg redd for å ta sprøyter. Jeg husker at så lenge jeg satt på venterommet og lekte gikk det bra, men når jeg skulle inn, begynte jeg å grine. Det er heldigvis ikke sånn nå. Jeg kan grue meg, ja, men jeg vet jo at det går bra. Det er jo bare et lite stikk, litt press også er det hele over. Det tar ikke et minutt engang. Altså, for å avklare overskriften så har jeg ikke sprøyteskrekk, men kan være litt hysterisk. En liten tendens til å hause det opp for meg selv, noe som er teit. I morgen skal jeg ta sprøyte og det går jo bra.

Sandra

Likes

Comments

bøker, #bokanbefaling

God formiddag!

Jeg skrev et innegg om bøker jeg gjerne ville lese i julen....ja, det gikk ikke helt etter planen. Det ble ikke så mye lesing, men jeg har fått startet! Første boken jeg har lest er "Jeg er ei jævla kommunistkjærring" og nå er det altså på tide med årets første bokanbefaling.

Grunnen til at jeg ønsket meg denne boken, var for å finne ut om hvordan kommunismen styrte livet til folk i Romania og om det bare var elendighet. Selv er jeg litt innprintet med at Romania alltid har vært et land som har slitt og hatt det relativt dårlig. Denne boken ga et annet innblikk, men jeg må ærlig si at jeg ikke ble noe klokere. Det er mange ting ved denne boken jeg syns er veldig snodig og derfor er den verdt en anmeldelse. For det første så får jeg aldri tak i hva hun som er hovedpersonen heter, for det andre syns jeg skrivemåten i boka er veldig rar og for det tredje så sitter jeg fortsatt som et spørsmålstegn - var det bra eller var det dårlig under kommunismen?.

Boken er fortalt av en dame som vokste opp før og under kommunismen og paralelt i boken får vi innblikk i hvordan situasjonen er i nåtid og hennes diskusjoner med blant annet datteren, som ikke kan begripe at moren hadde det bedre under kommunismen. Vi blir kjent med historier fra barndommen og personene som står henne nærmest. Boken var ikke veldig fengende og i starten av noen kapitler måtte jeg stoppe opp og tenke "Er dette fra barndommen eller nåtid??". Det ble bedre utover i boken, heldigvis. Dette er nok en bok som ble skuffende for min del, siden jeg hadde trodd den skulle være noe helt annet, MEN jeg vil absolutt anbefale den, nettopp fordi den var så "uklar" og fikk meg til å stille spørsmål ved en del ting.

Terningkast: 4

Sandra

Likes

Comments