Idag spenderade jag och min vän dagen i Skåne, i kullaberg, och besökte små grottor, klättrade på lite klippor och även besökte Nimis. Och vi avslutade dagen med att äta på ett coolt ställe som heter Garage Bar!

vi bestämde oss för att ta en genväg till en av grottorna, vilket slutade i att vi fick klättra över klipporna för att komma dit. Det ser inte ut som att det är speciellt högt här, men vi hade nästan klättrat hela vägen ner här (och det kändes mycket högre).

Nimis


Upsidedown taco (egentligen sallad) och en extrem burgare hos Garage Bar! Awesome place, jag rekommenderar det starkt. Men jag saknar fortfarande tacos i Mexico...

Likes

Comments

Jag är verkligen inte bra på det här med första inlägg... Jag har haft min blogg på engelska tidigare och det känns verkligen otroligt konstigt att skriva på svenska. Det känns nästan som att jag inte kommer ihåg hur man skriver på svenska alls. Jag är gift med en Mexikan och i vårt förhållande pratar vi näst intill bara engelska, med undantag för några få halvdana konversationer på spanska. Så jag tänker faktiskt hoppa direkt in i "det vanliga".

Igår klippte jag av mig mitt hår för första gången på 3 år. Jag trivs väldigt bra i att ha långt hår, men det var så otroligt slitet att jag kände att det inte fungerade längre. Så en dramatisk förändring blev det när jag klippte av säkert 30 cm av mitt hår och slingade det. Som vanligt så gjorde jag det hemma men fick lite assistans av min vän Andreas.

Ursäkta bildernas dåliga kvalité, min kamera fungerar inte för tillfället så jag har bara mobilkameran to my disposal.

Likes

Comments