Hej igen! Idag har jag ridit på Bellen Häst Och Ponny, de hade ponnyläger idag och igår, så jag var med! Det var egentligen ett dagläger för folk med egna ponnyer, men jag fick låna fina Fanish Mossie (Mossie). Vi hade markarbete för Linnea Segersten igår (tisdag) och det gick ganska bra, men han kändes inte riktigt glad och arbetsvillig. Vi red på en så kallad "solfjäder" som vi travade över, skrittade över och galopperade över på en volt. Kommer bild på den nedan ❤️ sen hade vi två kryss på den andra långsidan som vi också lade ner till bommar och längde galoppen, kortade den, gjorde avsaktningar/halter emellan m.m💗 Idag hoppade vi bana! Jag ville hoppa högre, men valde att bara hoppa 60 cm. Vi hade nämligen hoppat en linje innan som jag flög av på :) Det blev inget bra avstånd så han fick ta ett litet extra språng och hoppade typ dubbelt så stort över hindret som han behövde. Det gick ju bra, men han behövde riktig racergalopp som jag inte är van vid, så jag kände att det heldre fick gå bra på en lägre höjd än dåligt på en högre. Aja, det var jättemysigt och jag mötte många nya kompisar iallafall🌸 ses o hörs!

Finaste Fanish Mossie ❤️

Man rider över bommarna på en volt, lösgörande och uppmjukande övning!💋

Likes

Comments

Hejheej! Sorry för att ja inte har bloggat på ett tag ❤️ men nu ska ja iallafall till stallet me Bianca min kompis o Emma som ska rida sin häst mulle. Tyvärr ska hon sälja honom :( sen ska jag till min nya medryttarhäst Darran! Han e jättemysig (storhäst) som e brun me blond man❤️ de e jätteläskigt! Jag brukar sova till typ 9, men jag har sovit till 12 sen sommarlovet började! Aja, blir ju tonåring om 6 dar :) men nu måste jag gå, ses!💗

Dagens frukostmys på stålboms med Bianca o Cornelia ♡★

Likes

Comments

Tjatja bloggen! Haha, nee skoja ba<3 men ja de här är min första blogg och också mitt första inlägg i en blogg! Hoppas ni gillar den! Idag ska jag typ sova XD har faktist ingenting för mig idag, konstigt nog. Men nu lyssnar ja på spotify i sängen, pallar inte gå upp. Ba så alla vet ~ Musik är mitt liv. Men jaja orkar unte skriva mer nu, vi hörs!

Min nya hundvalp som vi hämtar om 2 månader, urgullig! Fransk bulldog <3

Likes

Comments