Tänk att 2016 snart är slut, vilket år asså!

För mig har det varit både medgångar och motgångar om jag ska vara helt ärlig. 2016 har nog inte precis varit mitt bästa år, och det beror nog på att jag har haft det väldigt jobbigt i skolan nu i 7 och 8. Jag känner mer press på mig själv att man måste jobba stenhårt hela tiden för att få ett bra betyg. Blir så trött på skolan ibland att man bara vill lägga sig ner och skrika allt vad man bara kan.

Men om man kollar på det positiva istället har jag också gjort väldigt mycket roligt detta året. I somras var jag på ett filmkollo läger där jag lärde känna nya människor som jag har lite kontakt med även idag. Jag har fått internet vänner detta året p,g,a Marcus och Martinus. Jag som typ aldrig haft det tidigare. Och jag är så tacksam för dem vännerna jag mött genom dem och jag hoppas jag kan möta dem någon gång under 2017!

Och självklart är jag glad för alla vänner jag har här hemma också som har stått ut med mig och alltid varit vid min sida. För jag har verkligen världens bästa vänner och jag älskar dem!

Nästa år, 2017, kommer det hända massor av roliga saker i mitt liv. 11 februari ska jag på Marcus och Martinus konsert här i Sverige i globen, Stockholm tillsammans med en kompis och jag längtar ihjäl mig att äntligen få se dem. För dem är mitt liv, mitt allt (dem som känner mig eller är ett enormt fan av dem fattar vad jag menar) Och inte nog med det, jag kommer även få se dem 10 mars i Scandinavium, Göteborg med några andra kompisar! Jag är så lycklig för att jag får gå på 2/3 av deras Sverige konserter.

Nästa år tänker jag som person ändras också, jag tänker inte vara den blyga flickan längre. Jag ska våga vara mig själv oavsett vart jag är eller med vem jag är med. Jag tänker vara mig själv och stå upp för den jag är, Och det tycker jag även at DU ska göra med. Låt INGEN bestämma över dig, vad du ska ha på dig eller hur du ska se ut osv, för du är du och det finns ingen annan i hela världen som är som du. Kom ihåg det, och kom även ihåg att du är fin precis som du är!

Nu till något helt annat, för typ 4 dar sedan var det ju faktiskt julafton och eftersom jag inte uppdaterat här så jättemycket så hoppas jag att ni har haft det bra både innan och efter julafton och även att ni hade en bar jul oavsett om ni firade den eller inte. Jag är iallafall jättenöjd med min jul detta året, fick inte så jättemycket grejer som ni kanske förstår eftersom jag endå ska på två konserter nästa år, men jag fick iallafall lie grejer som jag önskat mig och några grejer som jag inte önskade mig, MEN är nöjd med allting ändå!! Kommentera gärna om du fick något speciellt som du önskade, kommentera också om ni vill ha ett separat inlägg om vad jag fick i julklapp, vill ju se lite om vad ni faktiskt vill att jag ska skriva här på min blogg;)

Men som sagt jag hoppas att ni hade en bra jul. Nyårsafton är jus snart så kanske kommer upp ett inlägg då men vi får helt enkelt se för som ni märker så är ju jag inte världens bästa på att uppdatera, men skrev faktiskt i mitt första inlägg efter omstart (igen) att jag inte kommer uppdatera så väldigt ofta eftersom det aldrig händer något speciellt roligt i mitt liv just nu, men det är också en sak som ska bli bättre nästa år hoppas jag. Puss och Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er och hoppas ni har haft det bra, det har iallafall jag.
I detta inlägget tänkte jag göra en Instagram tag. Såg nämligen en annan som hade gjort denna tagen, och den verkade rolig, dessutom hade jag tänk lägga upp nåt slags inlägg med en tag/Q&A och så hittade jag denna så varför inte liksom!

1. Vad heter du på instagram?
På insta heter jag @biancaegenvall

2. Hur många följer du och hur många följer dig?
Jag följer 431 st, men alla är ju inte så aktiva så ah. Och jag har 496 följare, samma där, alla är inte så aktiva.

3. Vad står står det i din profil?
Det står egentligen inget särskilt i min profil, det står bara:

Marcus&Martinus★

Are you google?
Bc you are everything I'm searching for
- Marcus Gunnarsen
Sc biancaegenvall

4. Din profilbild?

5. Hur ofta kollar du Instagram?
Haha alldeles för många gånger!!

6. Använder du filter?
Ja, jag redigerar bilderna i en app, och sedan tar jag bara och fixar till bilden med ett annat filter som finns på instagram.

7. Använder du andra sociala medier?
Absolut, använder Facebook, snap och fler så klart då haha

8. Hur ofta lägger du upp en bild på Instagram?
Det beror nog lite på, nu för tiden lägger jag upp ganska ofta, för annars blir det bara tråkigt tycker jag, vad annars ska man ha Instagram till liksom.

9. Är likes och kommentarer viktiga för dig?
Asså man kan inte säga att man inte bryr sig om likes och kommentarer för det tror jag alla gör lite grann iallafall men känner inte att jag är den här typen som måste ha typ 100 likes på varenda bild, det är mer att man lägger upp en bild och så får man se hur många som gillar och kommenterar, och får man en kommentar eller två att man är fin så blir man ju glad. Väldigt långt svar med hoppas du förstår vad jag menar, vet liksom inte riktigt hur jag ska förklara det.


Detta var alla frågor jag hade för denna tagen, och jag hoppas att ni gillade den så hörs vi, puss!

  • 53 Readers

Likes

Comments

Ni läste rätt!
Har varit hemma en stund och packat upp väskan o lite såå, och de var väldigt skönt att komma hem faktiskt, men det skulle inte skadat o vara där längre, för de va så varmt o skönt, o nu tyy sitter jag o fryser (haha) Men det var verkligen en av världens bästa resa enligt mig!

Gick upp vid tyy halv 4 på morgonen idag, o då åkte vi in till Alicante, alltså flygplatsen och därifrån gick flyget vid tyy 7 kanske?
Så då flög vi från Alicante till Växjö, och sedan från Växjö så åkte vi bil i ca 1h hem.

Som sagt, det är väldigt skönt o va hemma, men skulle gärna velat stanna längre, men tror dem flesta känner så när man är utomlands på en plats som man tycker om, eller är det bara jag(?)

Det skulle kommit upp lite bilder o sånt, eller det va de ja skrev i förra inlägget, men vissa bilder blev inte så bra och dem vill jag ju inge lägga upp, men det kanske kommer fler bilder så småningom, det får vi se helt enkelt. Plus att jag har inte haft någon wi-fi förutom på restauranger och då har det ibland varit väldigt segt o så, så är lite därför det inte kommit upp något inlägg med bilder.

Men nu ska jag bara gosa ner mig i min säng o kolla på serier, kollar just nu på Pretty Little Liars, kommentera gärna någon bra serie eller film så skulle jag bli jätteglad!
Puss på er!

Likes

Comments

Hola!
Kunde inte lägga ut något inlägg igår för hade inte något internet, men har tagit massa bilder o sånt som bag kommer lägga ut, o som ni ser i rubriken så är jag i Torreveija o jag bara älskar detta ställe!

Just nu sitter vi vid nån kiosk vid stranden där dem har ett bra wi-fi som funkar så därför lägger jag upp detta inlägget nu, men jag hoppas ni har haft de bra, så hörs vi i nästa inlägg, vet dock inte när det kommer, kanske någon gång i veckan med lite bilder härifrån o sånt, Aah men ni får ha de Braa, puss!

  • Foto
  • 65 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

​Hejsan på er!

Det var ett väldigt bra tag sedan jag skrev ett inlägg senast och anledningen var som vanligt att jag inte har något att skriva om. Men blev sugen på att börja blogga igen för att min kompis har startat en blogg här på nouw också och då blev jag själv sugen på att börja igen.

Men det blir inte ett inlägg per dag utan jag börjar med att skriva när jag har någonting att skriva om, och såklart får i gärna ge förslag om vad ni vill att jag ska skriva om.

Men på fredag åker jag och min familj tillsammans med några andra familjer till Spanien (!!!) Jag är så sjukt taggad! Så på fredag kommer det nog garanterat ett inlägg så kika in då!

Men börjar detta "första" inlägget med en liten höst outfit som jag gjorde precis nu med hjälp av Metapic, Verkligen jätteroligt och superenkelt!

Själv har jag ungefär likadana byxor, jag har tröjan och skorna men inte väskan, så har nästan denna outfiten själv faktiskt haha! 

Men hoppas ni har en bra dag så hörs vi v'äll på fredag, Puss!

Likes

Comments

Title