Wow flera månader sen

Hej å hå. Det är en hel evighet sen jag ens kikade in här. Ännu längre sedan jag lyckades sätta ord på tankar och känslor. Där tar det liksom stopp. Livet funkar.

Jag har blivit faster. Julgranen har redan kommit upp. W är föräldraledig på fredagar. 17-åringen går på naturbruksgymnasium och har drömmar om egen gård och självförsörjande restaurang i framtiden. 18-åringen fyller 19 om bara 2 månader och pluggar nu första året på gymnasiet (igen) med planer på att bli lärare. Farsan är drogfri och flyttade nyss till egen lägenhet efter senaste avslutade behandlingen. Visst finns många blandade känslor däri men jag väljer att hoppas. Ellie fick MVG på besiktningen, hon var 102,5 lång och vägde 17,5 kg. En stor tjej som överöstes med lovord av BVC-tanten eftersom hon har ett välutvecklat språk och är mycket försigkommen. Kanske inte så konstigt med tanke på att hon umgås mest med vuxna och hos dagmamman är dom barn i olika åldrar som lär av varann. Jag jobbar mest hela tiden och trivs verkligen otroligt bra. Julbord i fredags.

Vad mer kan man begära av livet liksom.

Det finns dock en fundering. Min mage har sagt upp sig. Det är jag övertygad om. Känns som jag har något som sparkar i magen, precis som en liten. Men jag är inte gravid. Lös i magen är jag dock. Sista veckan har varit hemsk. Trött. Jävlig. Så jag ska klaga lite. Har googlat och det är som bekant det absolut sista man ska göra vid diverse åkommor. Har bokat tid på vårdcentralen för utredning av ibs och begär även nya tester för sköldkörteln för något är fel. Känner mig långt ifrån på topp. Som om jag bär på något sjukt som inte vill bryta ut. Magen måste funka för att resten av kroppen ska göra det. Jag tänker inte ens berätta vad jag läst när jag googlat. Jag blev ju orolig i somras över smärta och nån knöl jag hittat i bröstet men oron gick över och jag avbokade tiden på bröstcentrum. Typiskt mig. Får panik över saker jag inte förstår. Sen lägger det sig. Samma känsla nu. Det är säkert bara en obalans i kroppen som är lätt att fixa med lite experthjälp.

Borde börja träna igen. Kollat Youtube-klipp på bodybalance hela förmiddagen. Ska önska en yogamatta i julklapp. Jag och ellie ska yoga här på kvällarna framför tv:n. Bara min kropp blir som förut. Eller bättre än förut.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar