Vilken underbar helg!!

Halva veckan har iofs varit helg men lördagen och söndagen var något utöver det vanliga! Lördag spenderade vi på fotbollsplan med W då hans lag spelade. Ellie följde med och syrran passade henne vid planen då jag fotade och W gapade sådär som man måste för att vara en bra supporter! Ja för han är supporter just nu pga sin knäskada. Vi hoppas att han får börja spela igen snart.
Kolla på detta foto - är dom lika eller är dom lika?! Herregud barnet är ju en kopia av sin far!

Jag fotade matchen såklart och fick en hel del guldkorn denna gång med! Det är sjukt kul! Men hur snygga Rotebrograbbarna än var när dom spelade så räckte det tyvärr inte hela vägen, matchen slutade 0-1 och Tureberg fick poängen men fotona vittnar åtminstone om ett Rotebro som kämpade och gjorde allt för att vända! Tack för underhållande 94 minuter grabbar 💪🏻 bra kämpat!

Efter fotbollen gjorde vi oss i ordning för att dra vidare ut på äventyr. Vuxenäventyr. Det var ett event ala hemmafest på NOC som ligger på Drottninggatan 87 i Sthlm. Vi hade hur mysigt som helst. Dom bjöd på god mat och superbilliga drinkar i baren! DJs var Joseph och Novel som är en av de största med stora hits exporterade över hela världen. Tyvärr dog min lur och jag hade inte med mig kameran så fotona uteblev. Jag går snart inte utanför dörren utan min kamera. Man kan ju missa nåt liksom...

Igår spenderade vi hela eftermiddagen vid Storsjön hemmavid. Satt ute på flytbrygga med goa vänner och nästan hela familjen. Bara Antonio som fattades. Vi fikade och Ellie badade. Ja ni såg rätt - hon badade! Dom fotona kommer upp ikväll eller i morgon. Vi får se när jag hinner med att fixa. Skyndar ni in på lin insta så ligger liven från badet uppe några timmar till!

Även söndagkvällen innebar roligheter! Jag vann ju en bio av Testagram i en av deras #myfavourite fototävlingar så vi tog oss i kragen och tittade på Avengers - Infinity War. Vi åkte till Mall of Scandinavia och körde all in i VIP:en. Alltså salongen var to die for!!! Så sköna stolar! Både maten och biosalongen var helt outstanding, filmen var grym!!! Hatade slutet dock och ingen inblick i vad som komma skall... bara eftertexter! Så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tyckte om helheten såhär i efterhand. Hoppas det kommer en ny film!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Vilken härlig helg du haft 😃👍
nouw.com/närlivetvänderblad
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Allt ser så gott ut och härliga bilder du fick till. Jadu, dom där två är riktigt lika =)
nouw.com/frökenrödlök