Vilken jäkla dag

Jobb, Ellie 2-3 år

Jag är tröttare än tröttast nu. Just lagt min prinsessa för natten och ligger här bredvid helt oförmögen att röra mig. Hjärnkontoret har fått sin beskärda del att bearbeta idag. Så hur blev det idag då?!

Jag lämnade en överlycklig Ellie till dagmamman, hon ville knappt säga hej då och tyckte jag skulle gå därifrån på en gång för det var ju faktiskt en kompis till henne där när hon kom. Tiderna kommet att bli 7-17 nu för jag ska jobba heltid. Det kommer bli kanon. Hon trivs så himla bra hos Susann och lider inte det minsta över de tider jag lämnar och hämtar. Hon älskar att vara där. Jag känner mig bra i hjärtat.

Mitt nya jobb då? Alltså jag trivs sjukt bra!! Har absolut ingenting att klaga på. Bokade på som attan idag och känner mig inte det minsta osäker förutom om någon skulle fråga ingående om hur pumparna fungerar förstås för det har jag inte en susning om. Jag ska plugga deras rengöringsvideo på youtube. Ni kan se den nedan.

Jag ska lära mig detta utantill så jag låter som en riktig expert till slut när någon frågar hur det går till, varför man ska göra det och vad man faktiskt betalar för.

Jag är skitnöjd med jobbet, jag ör skitnöjd med mom insats idag också! Känns som det går på räls bara. Superskönt! Såklart mycket har att göra med all min erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, det är helt klart min fördel! Hoppas ni alla haft en fin start på veckan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Liknande inlägg