Vi gjorde egna klämmisar!

Inlägget är i samarbete med fill n squeeze

Alla i Vloggin mamas fick hem varsitt startpaket från Fill n Squeeze som man kan göra egna klämmisar med. Jag har alltid tänkt att allt är så mycket mer komplicerat än det är... och visst hade jag fel som vanligt! Jag tror min hjärna är för lat och tänker att allt man måste göra själv är för komplext för en person att klara av. Eller nåt. Jag lyckades iaf göra 5 klämmisar och det var rena barnleken!
Jag gjorde en smoothie på bananer, morötter, macapulver, OTTOs färska välling och bärmix. Jag tyckte det var jättegott, Ellie var inte lika övertygad så jag får göra om och göra den sötare helt enkelt... kids will be kids!
Kolla youtube-videon nedan 👇🏻

Vloggin’ Mamas består av tre bloggande och vloggande mammor. Vi testar produkter från olika företag och recenserar de. Vi filmar även våra barn i olika situationer. Vad tycker ni är mest intressant? Vad vill ni se mer av?
Besök gärna @sillyme & @Jeenyrosen för att se även deras videos där dom testat och gjort egna klämmisar!

#vlogginmamas #vlogginmamastestar #edgarochjag #biabia #jeenyrosen #testpiloter #leksaker #barnkläder #barnmat #tips #test #fillnsqueeze #lipfish #fridas #vlogger #blogger #mamma #mammablogg #mammavlogg #förälder #parent

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Härligt att få se dig "live" 😃
nouw.com/jenniferofhbg
biabia
biabia,
hahaha ja 🙈 alltid lika pinsamt
nouw.com/biabia
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Hahaha ja jag är likadan 😋 Snart ska jag och Casper spela in en Q and A video tillsammans och jag "fasar" lite för det haha
nouw.com/jenniferofhbg
biabia
biabia,
åh vad spännande!! den måste jag se 😍😍😍
nouw.com/biabia