Vi gifte oss i hemlighet

Familj & Vänner, Tankar/Privat, Vårt bröllop

Jag har pratat länge om hur jag vill ha det. Ska vi ha ett stort och pampigt prinsessbröllop eller ett mindre på en strand i medelhavet med bara närmsta familjen, vill jag kanske inte gifta mig alls? Jo gifta mig vill jag, det kom jag fram till. W är nog den enda jag någonsin känt att jag vill gifta mig med. Men hur social jag än må vara så tycker jag att det är jobbigt att stå i centrum. Det är fruktansvärt påfrestande att ha allas blickar på mig. 

Så vi pratade lite och för att jag skulle slippa min prestationsångest och panik tänkte vi att om det någonsin ska bli av måste vi göra det så litet som möjligt. Det är dock inte lätt när man har så många nära och kära som kommer att bli sårade om dom inte får vara med. Både vänner och släkt.
Bara att diskutera det har gett mig ångest. 

Men vi tänkte även att det är ju vår dag. Vi som ska känna att det blir perfekt. Vi som ska vara nöjda och vi som ska leva med det. Jag framförallt eftersom det är jag som mår dåligt av allt ståhej. Iaf när det gäller mig. Andras ståhej har jag inga problem med. Jag har varit toastmadame på bröllop och värdinna på event osv och det är skitkul - men då är det inte jag i fokus. Jag avskyr att fotas men älskar att fota. Jag arrangerar gärna saker och lyfter fram andra. Bara jag slipper vara huvudpersonen.

Vi gjorde något igår. Något vi kommer få skit för men som jag hoppas på förståelse för från alla vi älskar med detta inlägg.
Carolina och Fredrik var här och Carolina fyllde år men det var inte huvudsyftet med deras besök - dom skulle vara vittnen. Min syster ringbärare/bestman/tärna. Barnen kändes viktigt att ha med såklart. Ni andra är också viktiga men jag fixar inte ståhejet runt omkring med planerande och hur perfekt allt måste vara. Vi kommer såklart ha en fest! Nu när det är klart. När vi nu äntligen lovat varandra livslång kärlek, trohet och samhörighet.

JA VI GIFTE OSS!
Vi gifte oss hemma, med vår lilla lilla familj. Bara vi. Vigselförrättare och vittnen - Carro & Fredrik såklart. Det var den finaste födelsedagspresenten jag kunde ge Carro!

Efter dom åkt och vi plockat undan så gick vi ner till stranden vid lilla sjön här hemma och skålade bara jag och min W. Kallt, blåsigt och lite snö kvar men mysigt ändå. Nu är vi man och fru på riktigt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
Fröken Rödlök ,
Wow vad roligt. Stort Grattis!! www.frokenrodlok.se
annahss
annahss,
Hade jag läst det här inlägget före dagens inlägg så hade jag tammetusan gått på det!! DIN BUSE!nouw.com/annahss
biabia
biabia,
🤣🤣🤣🤣🙌🏻nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229