TW - Startade dagen på akuten

Ellie 12-15 månader

Ber om ursäkt för naket men jag har försökt dölja allt utom såret så gott jag kan.

När vi hade ätit frukost i morse och jag ställt ner Ellie på golvet och tagit av henne pyjamas och blöjan så tänkte jag att hon skulle få springa runt lite naken. Tvättmaskinen plingade klar så jag skulle bara in och hänga tvätten... då hör jag världens duns och efterföljande illvrål. Sprang ut med hjärtat i halsgropen och hittade Ellie på golvet nedanför vår kökspall, första tanken var kolla huvudet vilket verkade intakt. Inga bulor eller märken så jag kramade och tröstade, hämtade en blöja och tänkte sätta på henne den. Lägger ner henne på soffan och får då se världens rivmärke längs med halva magen, ljumsken och hela benet.

Blir först orolig för det såg verkligen illa ut men tvättade lite och tänkte att det bra var ett rivmärke men bestämde mig ändå efter att ha pratat med några vänner att jag ändå skulle ringa 1177 och fråga för säkerhets skull.

Sjuksköterskan ville att jag skulle åka in och få det kollat så inget inuti var trasigt. Sagt och gjort, ringde brorsan som har vår bil för tillfället och åkte in till Sachsska barnakut med prinsessan. Dom är så himla fina där. Dom tittade på såret och sa att det bara ska hållas rent och luftas, märker jag att hon får svårt att röra sig, svullnar upp eller blir infekterad med feber ska jag komma tillbaka med henne. I övrigt var allt okej.

Vår morgon slutade ändå bra, hur har ni haft det?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Liknande inlägg