Tack för all hjälp med tummarna

Familj & Vänner, Inspo, Tankar/Privat, Jobb, Ellie 2-3 år

Jag fick jobbet. Jag fick det. JAG FICK JOBBET. Jag vet inte ens hur jag ska bete mig just nu för jag är så glad. Överlycklig. Om två veckor är det ett nytt kontor, nya kollegor och massa nya utmaningar som väntar. Jag har 10 minuter resväg mellan dagmamman och kontoret. Jag kommer att kunna jobba heltid. Jag får en fast, helt okej lön med ny löneförhandling efter provanställningstiden på 6 månader. Dom verkar helt fantastiska!! Jag tror att jag kommer trivas riktigt bra.

På måndag ska jag säga upp mig vilket iofs inte är första gången men oavsett ett fruktansvärt sorgligt avsked! 5 år av mitt liv har jag gett. Jag älskar dom och kommer sakna dom så så mycket!

Jag stannade hemma från jobbet igår med. Ännu en sömnlös natt pga inre störningar och spänningshuvudvärk ledde till knappt 3 timmars sömn så jag orkade helt enkelt inte. Det var länge sen jag mådde helt bra. Just nu är min känsla att jag omges av falskspel och människor som inte klarar av att se hur beteendet påverkar mig, det trasar sönder mig inuti och jag kräks. Men jag låtsas. Låtsas att jag inte ser, hör eller känner. Jag stänger av. Men jag kommer att ta det när tiden är rätt. Jag kommer att ta allt. Jag kan inte leva såhär. Och sen är det slut helt och hållet. För alltid. För om jag inte är värd mer än en pissfläck i någon annans liv trots allt jag varit för den personen, hjälp till med och ställt upp med i ett helt liv så får det vara. Jag kräks. Jag behöver inte det mer. Jag vill uppskattas och må bra av all energi som släpps in i mitt liv. Just nu gör jag inte det. Jag lär mig fortfarande.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Mäklarmorsan
Mäklarmorsan,
Grattis! Vad är det för jobb? nouw.com/mäklarmorsan
biabia
biabia,
dom säljer, installerar och servar luftvärmepumpar och jag ska boka servicear på deras befintliga kunder typ 🙂 en del inkommande men mest utgående samtal. nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229