Ta med barn på Anonyma Alkoholister?

Familj & Vänner, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Mina tonåringar, Ellie 1,5 - 2 år, Min lifestory

Skulle ni göra det? Jag gjorde det igår. Min pappa bjöd in hela familjen för att han tog tid. Ja alltså att han tog tid betyder att han har varit nykter och drogfri en viss tid, när du är med i AA eller NA-gemenskapen så hyllas du för varje dag du är nykter och drogfri. I fredags tog min pappa ett helt år och det firade vi igår. Anhöriga får följa med på sk öppna möten, det var ett sånt vi var på igår. Det var ett fint möte. De som var med delade och pratade om sina erfarenheter, dom läste ur stora boken och AA:s tolv steg.

Jag kan inget annat än tro att det är bra för alla att delta. Det var första mötet mina barn och W var på. Jag har varit på många såna möten, även på möten som är speciellt utformade för anhöriga (al-anon) och vuxna barn (aca). Känner du någon som skulle behöva gå på möten eller bara få reda på att det finns så hittar du all info om AA HÄR. Känner du någon som behöver komma i kontakt med NA hittar du informationen HÄR.

Jag är helt övertygad om att informationen om dessa rörelser behöver spridas. Ju fler som vet om det desto bättre. Visst passar kanske inte just 12-stegsprogrammet för alla men jag tycker verkligen om principen.

#nouw30daychallenge

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Miss Jennifer
Miss Jennifer,
Underbart med ett år! Så starkt av honom! <3missjennifer.se
biabia
biabia,
ja jag är galet stolt nouw.com/biabia
Ulvelotta
Ulvelotta,
vi var iväg med min pappa på möten, men han var så motstridig. han tyckte inte han var ”sån”. min förra chef var väldigt aktiv i AA och även Alanon. han erbjöd sig att följa med mig på möte, då även han vuxit upp med två alkoholister, och sen fastnat i fällan själv. tycker absolut att det är okej att ha med barn. varför ljuga eller hemlighålla? kramnouw.com/ulvelotta
biabia
biabia,
håller med dig fullt ut ❤️ bättre att prata om det och involvera alla. det blir svårare att gömma sig. nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229