Sommar, nakenbad och myrinvasion

Herregud vad mysigt vi har det. Bara fint väder, killarna har åkt till sina kusiner i Värnamo, vi har myst med mina föräldrar ute i husvagnen och nu är lillebror här på besök.

Vi lämnade grabbarna på bussen till Värnamo i tisdags och åkte direkt upp till Rotebro för W skulle ha lite "håll-i-gång"-träning med laget. Dom får ju inte slappa till sig för mycket under sommaruppehållet. Resan för grabbarna gick bra, dom har det kanonbra där nere. Vi får se om dom kommer hem i helgen eller om dom blir kvar till på måndag. Dom skulle tydligen fira lite födelsedagar så vi får se om deras faster orkar ha dom kvar eller ej. Antonio fyller ju 14 på söndag så jag hade planerat kalas men W ska iväg på draft inför fantasyfootball-säsongen och blir borta hela dagen och nu vill inte killarna komma hem så jag har skjutit på det till nästa helg.

Hela dagen i onsdags och igår spenderade vi på Nickstabadets camping med både mina och W:s föräldrar. Vi har käkat gott, badat, solat, spelat kubb och babblat skit till igår kväll då vi åkte hem. Pluttan fick bada i mormors diskbalja och vi badade i sjön. Eller ja... Jag doppade mig bara, resten badade! Igår kväll var vi så jäkla trötta, för mycket frisk luft tror jag.

Ellie låg och mös i bara mässingen i skuggan under bordet också. Hon hade det nog riktigt härligt och Busan (mammas lilla chiuauha) låg och fjantade sig som attan med henne.

När vi åkte hem igår så plockade vi upp brorsan som ska spendera helgen hos oss. Så mysigt. Det var ett tag sen vi umgicks ordentligt sen han flyttade härifrån. Det är mysigt att få lite kvalitetstid. Idag blir det bara lugn och ro. Ligga hemma i soffan och pilla navelludd och bara ha semester.

Gjorde sista testet på adhd-utredningen i går morse, nåt datatest där jag skulle sitta och trycka på space-tangenten när det dök upp bokstäver på skärmen, alla utom X. Det gick nog sådär... Inte my cup of tea så att säga. Nästa gång är det återgivning, blir om två veckor. Då ska vi diskutera kring diagnosen (om jag har någon) och även prata om hur vi går vidare därifrån.

Vi har världens myrinvasion hemma... Måste köpa såna där myrdosor så vi får ta död på dom. När jag skulle plocka fram en väska till grabbarna i tisdags så kröp det fram en hel hord med myror. Dom bor även i listen vid öppningen mellan hallen och köket... Det är så äckligt!!! Döda döda!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer