Sandra gästbloggar om hjärtebarn

Fina fina Sandra som står bakom företaget och instagramprofilen @babyleedesign valde att tacka ja till frågan att gästblogga hos mig om ett ämne som ligger många varmt om hjärtat nämligen sitt engagemang i hjärtebarnsfonden! Jag blev rörd av hennes egen historia och vill väldigt gärna lyfta fram det hon gör, så här kommer det:

”Många tänker sig allt detta fina på alla hjärtans dag med rosor, choklad, nallar och massa kärlek. Självklart ska denna dag firas med extra kärlek för alla våra nära. Men denna dag är även en väldigt jobbig dag för många. Alla de som mist sina närmaste, dom som inte kan vara med och fira detta.

I Sverige föds det ca 3 barn varje dag med hjärtfel. Så pass stort fel att det måste akut åtgärdas. Med forskningen kommer det ständigt nya och smidigare lösningar på att åtgärda stora som små fel och kan vi bidra med någon liten slant hjälper vi till med att forskningen kan fortsätta framåt.

Jag personligen är stora syster till min lilla syster som föddes med hjärtfel 1988. Då var inte tekniken den bästa och forskningen om just alla ovanliga fel var inte lika bra som idag. Hade min syster fötts under 2000talet hade hon haft större chans att överleva. Hon fick tyvärr endast 2 månader i livet och somnade in på självaste Lucia -88.

Därför stödjer jag forskningen varje månad för att kunna bidra till att flera barn överlever. Var med och stötta du med. En krona kanske inte gör dig så mycket att skänka, men om alla i våran närhet skänker en krona gör vi en enorm skillnad ❤️

Alla föräldrar förtjänar en lycklig start med deras nya diamant i livet. Och varje litet barn förtjänar att ha ett friskt hjärta!”

Denna insamling har vi på BabyLee design startat upp under Alla hjärtans dag i år och kommer att fortlöpa till och med den 28/2-18
Länk till insamlingen HÄR.
Följ BabyLeeDesign på instagram HÄR.

#nouw30daychallenge

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

theresse
theresse,
Bra skrivit. Sånt här är vämdigt viktigt❤️
nouw.com/theresse
biabia
biabia,
det är det verkligen ❤️
nouw.com/biabia
hjartebarnetadam
hjartebarnetadam,

Har själv en insamling i min Adams namn denna månad...och i min blogg berättar jag om hur vår resa ser ut och vad som händer i vårt liv... <3

nouw.com/hjartebarnetadam
biabia
biabia,
det är så fint gjort ❤️ och viktigt! ska läsa 😘
nouw.com/biabia