Sämst i världshistorien

Inspo, Tankar/Privat, Träning/Fitness

Well...

Jag har varit sjukt sugen nu införts dagar på nåt annat än dom där förbannade shaksen så...

Jag har fuskat.

Egentligen inte fuskat för jag har inte brutit fastan. Men idag åt jag lite popcorn. Blev så sjukt sugen på maten min 17-åring lagade. Han gjorde fläskfilé med egen gräddsås och kokt potatis... hallå!!!!! Jag älskar sås o potatis!

Man jag lät bli. Trots att han satt och åt med mig framför tv:n. Jag kunde dock inte börja mig när popcornen kom sen. Jag ville smaka och jag gjorde det!

Faaaan!

Men jag ska förlänga shakedieten i nästa vecka pga detta. Vägrar erkänna mig besegrad. Vatten och shake blir det! Inget annat. Sen bör jag förmodligen utöka fastan något. Funderar på ett helt dygn på helgen. Söndagar känns bäst och enklast tror jag men tänker välja olika beroende på hur helgerna framöver utspelar sig. Jag har skitbra koll på mina fastetider. Det är det som irriterar mig mest. När jag inte ska äta så äter jag inte men så länge mitt ätfönster är öppet så har jag behov av något att tugga på. Från och med i morgon är det tuggummi som gäller. Och tightare tider! Två shakes på kontoret och inget mer. Thats it! Kommer äta vid lunch och innan jag går hem från i morgon och hela nästa vecka. Sen blir det mat och då blir det lunch och mellanmål innan jag går från jobbet... vi får se hur det går. En dag varje helg ska jag fasta helt.

Jag harvar gått ner ungefär 0,5 kg till iaf! Det känns bra!

I övrigt är jag nöjd med mig insats!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer