Prövningar

Mina tonåringar

När ska man sätta stopp på riktigt?! Vart går egentligen gränsen? Hur mycket orkar en stå pall för? Tonårskillar är inte lätt att tampas med. Det känns som om varje dag är en enda lång kamp just nu. Jag har bestämt mig för att sätta stopp ordentligt nu, det är dags för konsekvenser. Att slappa och tro att man inte behöver ta varken ansvar eller anstränga sig för någonting i livet är tydligen helt okej här hemma. Slå sönder saker är tydligen också helt okej. Utmana sin mamma till fight är tydligen också något som är helt okej numera...

Och nej det är inte den av dom jag förväntade mig detta ifrån. Så nu flyttar äldsta grabben till mormor. Jag tänker inte ta det där för att ungen inte vill gå till skolan. Det får vara nog med mjäk härifrån. Någonstans måste jag kunna säga ifrån ordentligt och så får man inte bete sig här hemma. Det är helt oacceptabelt.

Nu har jag tröttnat!

Prata och stötta hit och dit är tydligen bara en utväg att slippa ansvaret. Det är mycket martyrutsvävningar och jag tänker fan inte bli överkörd på det sättet mer. Nu får det vara nog! Jag är less!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Miss jennifer
Miss jennifer,
Låter inte bra alls 😔 fasar lite för när casper kommer dit 👎missjennifer.se
biabia
biabia,
ja jag vet inte var den lugna snälla lilla pojken tog vägen 😕 nouw.com/biabia
tantjessa
tantjessa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229