På besök hos svärisarna och lagfest

Inspo, Böcker, Familj & Vänner

Ja gubben är iväg på lagfest, dom firar alltid säsongsavslutningen med en stor fest och går ut för att äta allihop. Nä dom äter oftast inte bara det blir nog både en och två öl också. W är nog lagom rund under fötterna när han kommer hem så vi sover hos svärisarna kväll. Medan gubbarna är ute så dansar käringarna på bordet - vi bestämde oss för att käka ute vi med. Uppdaterar om vad det blev och hur gott det var sen.

Nu röjer Ellie runt ordentligt här hemma.

Innan vi åkte hit så var vi förbi Täby centrum och hälsade på Michael som skrivit en ny barnboksserie. Den första boken släpptes i september och hittills har han sålt över 1000 böcker. Jag hämtade ett eget signerat exemplar av boken idag, det ska bli spännande att få läsa boken för även om det är en barnbok som egentligen riktar sig mer åt barn 8-12 år, är den 600 sidor och har fått hur bra kritik som helst. Jag blev nyfiken på vad det är som fångar läsarna. Speciellt nyfiken på vad det är som trollbinder alla barn som idag läser alldeles för lite - denna boken läser dom - varför tänker jag? Det vill jag ta reda på!

Ellie blev överlycklig när vi kom dit för dom hade med sig den talande apan från boken och en donut som såg supersnäll ut!

Som ni säkerligen märkt har jag fått möjlighet att promota den här superpopulära boken som går att köpa till specialpris i webbshoppen bagoffun.com. Ordinarie pris ligger på 249kr men med min kod - archeyyy får ni köpa den för bara 179kr! Givetvis är det en tidsbegränsad kampanj så jag skulle skynda mig om jag var du - eller ja, jag har ju redan skyndat mig att ta hem boken!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
lite lagom rund om fötterna 🤪 hoppas du får en fin lördag kväll 🤩 nouw.com/egenodlatärdetbästa
biabia
biabia,
Hahahaha! Tack detsamma fina du! nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229