Okej jag droppar bomben!

Familj & Vänner, Inspo, Ellie 1,5 - 2 år, Min lifestory

Nu kan jag ääääntligen berätta vad jag hållt på några dagar!! Jag har verkligen spruckit av denna hemlighet men ville inte gå ut med det förens det juridiska var klart! Huset är vårt!! Vi har skrivit kontrakt idag!

Vi ska flytta!!! Tack för alla era tummar och tår!!! Jag är just nu både i extas över att vi fick huset och lite nervös över det samtidigt. Det är dyrt och vi blir tvungna att verkligen budgetera allt men jag är lycklig! Det ska bli skönt att bo i hus, det ska bli skönt att slippa jordbro, det ska bli skönt med ett eget kontrakt, det ska bli skönt att alla får rum. Allt blir så mycket bättre! Förutom ekonomin. Men den håller åtminstone och det är det viktigaste.

Vi kommer inte att kunna spendera pengar utan att tänka efter först och ska vi hitta på något måste vi spara men vi kommer klara det.

Det ska bli så sjukt kul att inreda och fixa! Ännu roligare att få dela med mig om allt här med er! Foton på hur vårt nya hem tar form. Jag ser verkligen fram emot det. Jag kommer att må bättre. Kaoset försvinner. Känner redan nu hur mycket energin ökar med lyckan över detta.

Ellie leker i badet, det bästa hon vet förutom att sjunga och dansa. Något som är lite synd med huset är att det inte finns något badkar men det överlever vi. Det finns endast en(!) toalett också men vi får överleva det med. Jag håller på o möblerar i huvudet just nu och känner bara att jag vill dit NUUUU. Jag vill inte packa ner men jag vill till huset och packa upp. Jag är så fylld med spänning och förväntan att jag nästan avlider!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

FourPinkAndBigBlue
FourPinkAndBigBlue,
Åh så roligt!! Stort GRATTIS! Det ska bli jättekul att få följa med er även på den här resan 😘 Kram till dig! 💕nouw.com/fourpinkandbigblue
biabia
biabia,
åh tack fina ❤️ kram!nouw.com/biabia
tantjessa
tantjessa,
åh vad kul! grattis 😍❤️nouw.com/tantjessa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229