Nyhetsmorgon och mysvak tidig morgon

Ellie 15-18 månader, Familj & Vänner, Diagnoser - vi är npf

Även om Ellie är ledig idag och vi egentligen skulle kunna sova halva dagen bestämde jag mig för att vi skulle hoppa upp och sätta oss i soffan framför nyhetsmorgon istället. Jag tänkte fånga dagen! Eftersom förskolan har studiedag idag så gick vi till kyrkan på förmiddagen och ska till öppna förskolan på eftermiddagen. Vi ska leka och ha roligt. Aktivera bebis som inte är någon bebis längre!

Min far är här och han följde med till kyrkan och lekte. Det är mysigt. Är tacksam för varje dag han är nykter.

Jag och mamma var på anhörigdagarna på HANS-mottagningen i fredags och lördags. Vilka bra dagar! Jag ska söka för att få gå anhörigbehandlingen efter årsskiftet. Då ses man en gång i veckan under några veckor för att få jobba mer och djupare med sitt medberoende. Det känns bra. Hoppas jag får plats. Det är en form av kbt-grupp.

På kyrkan pysslade vi till FN-dagen som är i morgon. Vi gjorde pappersgubbar som ska vara med på gudstjänsen på fredag. Det var riktigt roligt!

Nu sover hon gott i sin vagn! En av ledarna och jag pratade lite om underBARA BARN-mässan för vi sågs där. Dom gick dit för att hitta lite saker till barntimmarna på kyrkan men hittade bara lite leksaker osv. Dom hade hoppats på att hitta lite andra saker också som babysitter och barngrind med mera. Då slog det mig att jag faktiskt kanske kan göra en god gärning och dra i lite trådar för att se om några företag skulle vilja sponsra med det om jag gör reklam via bloggen och instagram 😍 det skulle kännas otroligt bra att få göra det. Så nu ska jag sätta mig och maila runt! Håll tummarna!

Utevila måste ju ändå vara det bästa som finns! Älskar att jag bor på nedre botten med stor uteplats så hon får möjligheten med frisk luft såhär. Själv ska jag hänga tvätt och försöka få ut bokhyllorna från klädkammaren som ska fungera som rumsavdelare i köket/Antonios rum. Jag är stolt över det jobbet jag gjort hemma sista tiden. Jag börjar trivas mer och mer. Mår bättre och bättre hela tiden!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Låter som en riktigt härlig dag!! 😃 hon är ju sååå söt <3 nouw.com/annahss
Jaana
Jaana ,
Men gumman angående dina kramper låter ingen vidare är precis jag känner mig med min myom vill inte skrämma dig hoppas på att det inte är något ta ipren och Alvedon nästa gång ❤
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229