Nu börjar resan mot en hel natts sömn

Ellie 3-4 år

Ellie har senaste veckorna börjar vakna flera gånger per natt och vår sömnkvalitet är åt helskotta. Så från och med idag börjar projekt ”få ellie att sova i sin säng” på allvar. Idag somnade hon innan kl 20 vilket i sig är helt otroligt. Hon sover fortfarande. Så nu ska vi turas om att natta henne. Till att börja med genom att ligga i hennes säng med henne, sen får vi se hur vi fasar ut det till att hon somnar själv.

Jag tror att hennes förkylning och feber gjorde det svårt för henne att sova ordentligt. Där någonstans började det sen har det liksom inte slutat trots att hon mår bra igen. Hon klagar även på ont i benen till och från, antagligen växtvärk och hon rör sig väldigt mycket både innan hon somnar och under tiden hon sover så vi väcker nog varandra. Jag tror att hon kommer sova bättre själv. Likaså vi.

Vaknar hon så går någon av oss in och lägger oss med henne till hon somnat om igen. Vi får dela upp veckorna. Vi måste ju med få kvalitativ sömn liksom.

Btw fick vi utkastet på artikeln som expressen ska publicera nu ikväll. Den blir riktigt bra! Ska bli spännande att få se vilken respons den får. Så fort den ligger uppe kommer jag länka den. Är förväntansfull!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
biabia
biabia,
Tack 🙏🏻
nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229