Nu är vi hemma igen... men hur länge?

Familj & Vänner, Inspo, Mina tonåringar, Ellie 2-3 år, Resor

Det här barnet är helt fantastiskt att resa med. Hon finner sig tillrätta med allt. Vi har åkt vår beskärda del tåg och bil nu i sommar. Hunnit med Leksand, Härnösand och Värnamo på bara ett par veckor. Dopet som var anledningen till att vi spenderade en helg i Härnösand var supermysigt. Det har jag skrivit tidigare. Jag är så glad att vi fick komma. Min present blev fotografier, ett som jag ska förstora och utplockade jag funderar på att göra en fotobok av. Vi har badat och umgåtts med fantastiska vänner och släktingar. Jag känner mig verkligen nöjd med att ha gjort dessa resor på semestern. Jag önskar dock att jag tar mig iväg på ytterligare en resa, tror inte att jag får ihop det men jag vill verkligen. Det är Trollhättan och bästa @hammarstromma som lockar. Men vi får se om tiden och ekonomin håller.

Jag fick med mig min lillkille hem från Värnamo iaf medan äldsta grabben fortfarande är uppe i norr. Han får komma hem när han känner för det, så länge han är hemma lagom till skolstart.

Hoppas ni alla känner att ni fått ut allt ni vill av er semester och känner er nöjda, som jag! Berätta gärna något kul från er semester i kommentarerna.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Låter kanonmysigt! 😃nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229