Nu är det på riktigt

Familj & Vänner, Mina tonåringar, Jobb, Ellie 2-3 år

En härlig helg med många mysiga stunder lämnar vi nu bakom oss för att kliva in i vardagen på riktigt med skola, dagmamma, jobb och rutiner för allihop. Sommarlovet är officiellt över. Jag börjar nytt jobb. Det ska bli så himla roligt. Antonio börjar första året på gymnasiet, Ellie startar på riktigt hos dagmamman och W jobbar på i vanlig takt på vårt tidigare gemensamma arbete.

Andzelo blir hemma ytterligare några dagar. Han ska nämligen gå om gymnasiets första årskurs i en ny klass men eftersom vi inte hittar hans betyg måste vi vänta på att dom kommer hem och sedan skicka vidare till den nya tilltänkta skolan. Det blir antagligen ett tag på IV tills han har behörighet att gå det programmet han vill. Samma som lillebror - Sam Beteende. Jag hoppas det går fort så han får komma igång ordentligt.

Vår sommar har varit helt fantastisk. Vi har rest, umgåtts med vänner och familj och givetvis badat en hel del. Vi har fått ut massor av den här lediga sommaren. Nu startar ett helt nytt kapitel för många av oss och jag är så glad. Lycklig för att vi är på rätt spår och vardagen är tillbaka igen.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Lycka till. hoppas allt går bra för er <3 nouw.com/misslindhe
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
lycka till med allt fina du ❤️nouw.com/egenodlatärdetbästa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229