När jag kommer in och möts av detta

Familj & Vänner, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Ellie 1,5 - 2 år, Ellie 0-3 månader

en del av inlägget innehåller reklam för twistshake.com

Då svämmar mitt hjärta över av kärlek. Mitt barn och mannen som gav mig henne - båda i total harmoni. Ett barn sover borta i natt, ett barn sitter ännu vid datorn. Här ligger jag nu bredvid och snusar mitt tredje barn i luggen. Min lilla lilla tjej. Den envisa glada lilla tjejen.

Vi var på Alva barnklinik idag. Vilka fantastiska människor det arbetar där. Ellie var så nöjd med besöket att hon inte ville gå därifrån. Trots att dom både vägt och mätt henne, klämt henne på magen, stoppat ett finger i rumpan för att känna efter bajs, tagit odling och sen dessutom stuckit henne i fingret - min pärla var såååå fantastiskt duktig. Inte ett ljud och hon var glad precis hela tiden även om en del dom gjorde var mycket obehagligt.

Nu har vi fått utskrivet Movicol och ska ge henne det under en längre tid för att verkligen få bukt med magen. Sticket i fingret ska utesluta glutenintolerans. Jag ber till Gud att det inte är gluten.

Vi åkte tåget in till söder och mötte upp en av mina bästa vänner, Pierre. Käkade lunch på TacoBar i Söderhallarna och pratade om vad som skett i livet sen vi sågs sist. Oj så många luncher vi planerat innan, alltid spricker det någonstans. Så den här lunchen är verkligen uppskattad.

Vet inte om ni missat det men Twistshake kör stenhårt med black week nu på instagram. Det är rabatter upp till 40% på deras hemsida om du använder min kod archeeyycom30

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Så utrolig koselig!!nouw.com/sarahhsofie
Wunderlich
Wunderlich,
Duktig tjej <3 nouw.com/wunderlich
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229