Min rygg är helt kaputt...

Min lifestory

Kroppen strejkar. Helt klart. Så fort jag anstränger mig lite så säger ryggen ifrån. Jag kan inte ens städa mitt eget hem längre. Bära något? Glöm det!!

Men jag är ju inte ens gammal 😭

Vad ska jag göra liksom?! Det ser alltid ut som ett bombnedslag här hemma för jag klarar inte av att göra minsta lilla längre. Kan man få rätt till någon insats om det visar sig vara något riktigt galet? Tänker att jag behöver kolla upp det här. Kanske är det diskarna som börjar ge upp och antagligen borde jag gjort bål- & ryggövningarna jag fick från kiropraktorn när jag var 19 och fick mitt första ryggskott... det är sånt jag tänker på nu när det gör så inihelvete ont. Sen är det som bortblåst när det blir bra igen. Men det kommer tätare och efter mindre och mindre ansträngning med åren har jag märkt. Så egentligen borde jag ta tag i träning - hur hittar jag tid?!?! Jag har knappt tid att duscha och laga mat ju... hur gör ni??? Ni som får tid över till er själva?

SÄG TILL MIG. SÄG TILL MIG NU 🤣🙌🏻

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Jag försöker fortfarande komma underfull med samma sak.. Känns som att jag inte har tid över till något alls 😟 nouw.com/jennifermarie
anneli
anneli,
Jag prioriterar. För en hälsosam och glad person, har lättare att ta iut med allt annat och ha prio på andra också.
:)
littlesleeper.blogg,.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229