Min röda tråd

Nu tänker jag avslöja vad som poppade upp i huvudet på mig när jag läste och började fundera kring tävlingen #nouw30daychallenge - kärlek! Alltså jag har ju haft lite hatkärlek till bloggen ett tag nu och inspirationen har verkligen varit sporadisk vilket gjort att jag tappat hur mycket som helst i skrivandet och allt som har med mitt bloggande att göra. Det har märkts, jag vet.

Något ni alla som följt mig tidigare vet är att jag brinner för att hylla andra, lyfta fram människor och sprida kärlek. Jag har tappat det lite. Jag vill hitta det igen. Så under denna 30 dagars challenge som @Nouw håller 22/1-20/2 kommer jag varje dag att lyfta fram någon i min blogg. Ett kärleksbrev till mig själv ska utmaningen handla om. Blir det bra respons kommer jag givetvis fortsätta med detta även efter dessa 30 dagar har gått.

Vill du lyftas här?

Jag vill isf att DU skriver ett kärleksbrev till dig själv och mailar mig på [email protected] så kommer jag att publicera ett nytt någonstans mellan kl 19 och 21 varje dag i min blogg. Det kan innehålla precis vad som helst men ska vara utformat som ett brev skrivet till dig och innehålla minst 3 positiva saker du älskar hos dig själv. I mailet behöver du även uppge förnamn, bloggadress (om du vill bli länkad) samt en bild (på dig själv).

Vi alla behöver bli bättre på att älska oss själva, jag ser dagligen människor som kämpar med självkänslan och tankar som förminskar. Jag vill ändra på det! Jag vill hjälpa till att fokusera på saker som är positiva med jaget, att få er att se er själva med andra ögon. För det är faktiskt inte så enkelt - vi behöver allihop påminnas dagligen om hur fantastiska vi är!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,

Underbart initiativ 😊

nouw.com/jenniferofhbg
biabia
biabia,
tack 😍❤️
nouw.com/biabia
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Du är grym! Jätte bra initiativ utav dig ❤️❤️❤️ Ska bli härligt att följa dig (som alltid) genom detta härliga ämne 🙏🏼
nouw.com/egenodlatärdetbästa
biabia
biabia,
åh tack ❤️❤️❤️ vad kul!! hoppas bara det blir någon respons så det blir ett ämne också 🙈
nouw.com/biabia
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,

Du kommer få ett kärleksbrev ifrån mig iallafall 😜❤️

nouw.com/egenodlatärdetbästa
biabia
biabia,

❤️❤️❤️

nouw.com/biabia
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,

Du har fått ett av mig. Men jag vet inte riktigt om de va så du va ute efter 💕💕 underbara anna

nouw.com/emmagrabergs
biabia
biabia,

Åh det var så fint ❤️

nouw.com/biabia

Liknande inlägg