Månadens Testagram

Inlägget är ett samarbete med Testagram.se

Månadens box från Testagram är fylld med gottis som chips, dip och godis! Sånt älskar vi här hemma! Det var en påse från haribo som var helt galet god - den givna favoriten, chipsen från Bjäre Chips var också väldigt goda men blev liksom lite salta efter några tuggor. Dom är gjorda på svensk potatis, svensk rapsolja och helt naturliga smaker. Tydligen Sveriges godaste enligt tester som gjorts. Dom har även färgkodad dip, man ska som jag förstått det ta den påsen som är samma färg som chipsen och dom bör passa - vi smakade och dom passade tillsammans!

Kullamust fick vi med äpplesmak, supergod! Väldigt frisk och varken för söt eller för sur. Helt naturlig utan tillsatser! Vi fick fler drickor, en från norr också, No 7 som är smak av pineapple/grapefruit. Den innehåller minimalt med socker och hjälper till att återställa vätskebalansen! Pepsi MAX lime, attans vad god den var. Jag brukar sällan dricka lightprodukter men denna var faktiskt god och ganska frisk om jag får säga det själv!

Vattenavvisande plåster från salvequick fick vi med, den låter huden andas samtidigt som den håller väta borta från såret. Sen fick vi även något supersmart, våtmoppar från Grumme till såna där flatmoppar. Dom funkar lite som våtservetter så man behöver liksom inte blöta dom eller ha en vattenhink utan dom sätts enkelt fast direkt på moppen. Givetvis kan man använda dom och torka för hand om man bara ska torka något snabbt, med men vem gör det egentligen när man kan använda moppen som en förlängning av armen och slippa böja sig ner?! Sist men inte minst fick vi servetter från Duni också, supersnygga mörkt blå med vita prickar. Dom gör det skitsnyggt att duka med. Det är 3 lager så dom är riktigt rejäla och känns ganska lyxiga faktiskt.

Testagram är en månadsbox som levereras varje månad för 119kr. Det är en prenumerationstjänst men ingen bindningstid. Något nytt som man nu kan göra är att välja en extra produkt att få med i boxen. Den tjänsten heter kundens val och innebär att du kan logga in på ditt konto på testagram.se och klicka på ”kundens val” i menyn till vänster (innan boxen skickas ut) och välja en av 3 olika produkter och man får nästan skynda sig lite för dom mest populära produkterna försvinner ju fortast såklart. Du hittar Testagram även på instagram samt facebook!

#testagram #kullamust #grummesverige #norr #haribosverige #aquablock #pepsimaxlime #duni

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
En sån härlig box, med mycket roligt! Älskar sånna plåster, haha 😃 Måste testa pepsi max lime, låter sjuuuukt gott 😃
nouw.com/annahss
biabia
biabia,
jaaa du måste testa den! jsg tyckte verkligen om den!
nouw.com/biabia