Mailen från dagis och lite fler hemligheter

Ellie 1,5 - 2 år, Bloggevent

Jag älskar att få mail från förskolan. Mail med foton på hur min dotter utvecklas i leken med sina vänner, allt dom hittar på och lär sig. Samspelet. Jag ser på henne hur mycket hon växer och allt nytt hon förstår varje dag. Jag är stolt över mina barn, allt dom lyckas med i livet.

Dessa mail ger mig en möjlighet att få följa varje steg min prinsessa tar även när jag inte är där bredvid henne. Det är ofattbart hur snabbt det går när våra barn börjar förskolan. Min lilla tjej har verkligen blivit stor.

Idag är det möte med en viktig person igen, någon som är intresserad av att höra mer om vad vi kan göra tillsammans. Vi får se vad som kommer ur det. Jag har fått förfrågningar och förslag från olika parter nu efter att planeringen med bloggeventet började få fart. Det känns otroligt kul och jag känner att jag har hittat mitt kall. Det här är vad jag VILL göra. Just nu ligger mitt fokus på att göra detta event till en fantastisk upplevelse, bygga upp min erfarenhetsbank och mitt nätverk för att ständigt göra ännu mer för er mina underbara vänner!

#nouw30daychallenge

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att dom skickar foton sådär 😊nouw.com/frökenrödlök
biabia
biabia,
ja jag älskar det! nouw.com/biabia
sillyme
sillyme,
Så bra att man kan få bilder lätt nu! 😍nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
ja tänk om det funnits när pojkarna var små 😍nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229