Låten om sexuella övergrepp mot barn

Tankar/Privat

Jag har precis som de flesta andra reagerat på låten som är skriven av en artist med fruktansvärda åsikter om att övergreppa barn. Där han detaljerat går in på hur det är och uppmuntrar till det med fruktansvärda ord!

Jag lyfte detta genom ett försök till anmälan hos polisen. Jag fick svar! Jag är nöjd med detta engagemang från polisen men tänker att vi nu kanske måste gå ihop och få till en klausul i lagen som gör att många kan gömma sig bakom ”yttrandefriheten”. Det finns så många fler låtar och texter som inte borde få finnas då dessa handlar om att slå och utnyttja barn, de förskönar detta och det borde vara straffbart att överhuvudtaget få publicera på det här sättet.

Tyvärr är det idag inte ett brott att uttrycka sig på detta sätt. Jag ber för att det är det en dag! Finns det någon som är insatt i hur man gör för att lyfta detta på regeringsnivå? Jag hjälper gärna till men vet inte hur man gör eller vart man vänder sig!

Detta är personligt för mig då jag själv varit utsatt för sexuella övergrepp som barn! Jag brinner upp inombords när jag hör sånt här! När jag får reda på att det är okej att skriva och publicera såna här texter. Och något som gör mig fruktansvärt illa är hur personer kan påstå att ”det bara är en låt” osv... det är inte ”bara” en låt - det är en verklighet för alldeles för många barn där ute och vi får inte stanna vid - ”det är bara en låt”

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Det är såå fruktansvärt 😡nouw.com/katjaziden
biabia
biabia,
ja helt galet! nouw.com/biabia
jennifermarie
jennifermarie,
Jag har inte vågat lyssna på den :Onouw.com/jennifermarie
biabia
biabia,
nej lyssna inte för guds skull! det har inte jag heller gjort. bara läst lyrics från låten... vill inte bidra till sån skit! nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229