Kontraktet är påskrivet

Familj & Vänner, Ellie 2-3 år, Ellie 3-4 år

Nu jäklar händer det grejer. Fort går det. Nu är kontraktet påskrivet. Vi flyttar in i det nya radhuset den 1/7. Här ska det packas och fixas. Allt slitage från oss ska återställas i huset bara och städas sen. Sen börjar något nytt. Jag älskar nytt. Känns som man liksom får reboota lite och starta om. Det behövs ibland. Vissa kallar det fly. För såklart är det en liten flykt att förändra. Men det behöver inte vara något dåligt. Det här är något bra.

Vi var och kollade på radhuset samt träffade ägarna i måndags. I tisdags blev det klart att dom ville att just vi skulle hyra, igår skickade han kontraktet för signering och första juli får vi flytta in! Det känns helt fantastiskt!

Alla får varsitt rum, Ellie ska förhoppningsvis börja sova i sin säng när hon ser viket fint och mysigt rum hon får. 18-åringen skickar vi ner på bottenvåningen i ett sovrum alldeles för sig själv, den blivande 17-åringen får husera med oss på övervåningen. Något jag saknat överdrivet mycket är att ha två toaletter och badkar. Nu får vi både det och dusch precis som vi hade i lägenheten. Och ett kök med mycket yta och ännu mer förvaring!!! Saknat sååå mycket! Och hel stor kyl och frys - tackar! Som jag saknar det idag!

Igår fyllde min bästa tjej 3 år! Hon är stor nu och tiden går alldeles för fort!! På söndag blir det kalas här på tomten, massvis med gäster viket vi tycker är kanonkul. I såna här situationer är det verkligen hur bra som helst med en stor tomt även om det är jobbigt att hålla ordning på. Varken jag eller W är några trädgårdsmänniskor även om det är fint att ha en välskött trädgård, det lyfter ju huset. När jag blir gammal och rik ska jag anställa en trädgårdsnisse som fixar allt...! När jag blir rik!

Ellie kommer bli riktigt överraskad när det kommer så mycket gäster på hennes kalas och kompisar från dagmamman kommer med för första gången, det ska bli spännande att se hur hon reagerar på det. Hon har aldrig haft ett sånt kalas förut. Visst har det kommit vänner till oss med barn i samma ålder och både yngre och äldre men nu kommer dom från dagmamman med och det är ju lite speciellt.

Ser fram emot detta. Det blir det sista riktigt stora kalaset antar jag för nästa år får inte alla plats. Eller ja iofs kan vi ju göra som i lägenheten och köra drop-in-kalas under hela dagen haha, det var ett bra koncept för då kom många men i olika omgångar. Vi hade tid till alla och det rullade på i ett riktigt bra tempo. Så kan vi såklart göra i radhuset med. Plats finns det ju när man tänker efter.

I morgon ska vi ner till Järna Naturbruksgymnasium på öppet hus för att föreståndaren på internatet ville träffa Antonio för att prata inför beslutet om han får plats eller ej. Dom tyckte om honom efter intervjun och jag är övertygad om att han får plats, föreståndaren för internatet var dock inte med på det första mötet så vi slår ihop flugorna och kör på öppna huset i morgon för ett kortare möte. Vi är spända allihop och det här är något Antonio verkligen vill. Hans mål är att bli kock och varför inte arbeta och kära sig grunden till allt då? Biodynamisk odling, djurhållning etc. det låter som en bra start i mina öron. Vi håller tummarna.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Grattis till radhuset =) hoppas att ni ska trivas i det nya huset =)nouw.com/2barnsmammaochfru
biabia
biabia,
Tack, vi är övertygade om att vi kommer trivas! nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229