Kärleksbrev till Therese

19 år har du vandrat här på jorden, 19 år och du har så mycket i din lilla ryggsäck. Lilla älskade du, sluta va så hård mot dig själv. Du har ju tagit dig igenom exakt alla motgångar, dina vänner säger ju hela tiden till dig att ingen dem känner är lika stark som du. Börja lyssna på det och ta till dig allt fint som dem säger om dig. Du försöker alltid att få andra må så bra, men du då? Du måste tänka på dig själv, vara lite egoistisk. Din lilla kropp börjar ju ge upp, lyssna på den.

Sluta ta så mycket ansvar, och börja andas. Ta de lugnt bara, och stressa inte upp dig för allting. Du klarar ju allt. Du kommer ta din drömutbildning, för när du vill något så ger du inte upp. Det är det fina med dig, du är envis och ser till så du får det du vill ha.

Och fortsätt vara världens bästa storasyster, för lilla Angelina ser upp till dig så mycket. Hon är ju din lilla prinsessa, det vet hon om och tar efter dig hela tiden trots att du kanske inte ser det. Bättre syster kunde hon inte fått.

Och trots att pappa inte finns med dig fysiskt längre, så finns han där. Han är stolt, jag vet att du inte känner det väldigt ofta. Jag vet att du är arg, så arg på honom. Men det är okej, du får va arg hur länge du vill. Men han älskar dig, du har kommit så långt trots din tuffa väg hit. Du har kämpat och inte gett upp. Alla är stolta över dig. Va stolt du med, för du är så fin. Du är vettig och vill alltid allas bästa. Det finns bara en du, va rädd om dig.

//Therese Karlsson - @tettetherese @tettetherese

Detta är det nionde av 30 inlägg i min serie ”kärleksbrev till mig själv”

Vill du lyftas här?

Jag vill isf att DU skriver ett kärleksbrev till dig själv och mailar mig på [email protected] så kommer jag att publicera ett nytt någonstans mellan kl 19 och 21 varje dag under 30 dagar i min blogg. Det kan innehålla precis vad som helst men ska vara utformat som ett brev skrivet till dig och innehålla minst 3 positiva saker du älskar hos dig själv. I mailet behöver du även uppge förnamn, bloggadress (om du vill bli länkad) samt en bild (på dig själv).

Vi måste bli bättre på att älska oss själva!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

tettetherese
biabia
biabia,
❤️❤️❤️
nouw.com/biabia