Kärleksbrev till mig själv

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Hyllningar - gör någon glad

Jag har inte ens tänkt på det men jag borde också skriva. Skriva fina ord till mig själv. Såna jag kan plocka fram och läsa igen och igen då jag som bäst behöver det. Det kan jag behöva nu. Det behöver vi alla till och från. Eller ganska ofta. Skriv du med.

”Hej Anna,

När du ser på dig själv med dina ögon ser du inte sanningen. Du vrider och vänder på den för att förfula det som är du - alldeles för ofta. Jag vill bara tala om för dig att du är oerhört vacker. Faktiskt vackrast i världen. När du står framför spegeln nästa gång sådär osminkad och alldaglig som du tycker att du är så ska du titta ordentligt och fokusera på dina ögon, för dom glittrar. Dina ögon glittrar fortfarande som ett barns trots att många människor genom åren försökt släcka den enorma glädjen och kärleken som strålar där i dig. Oavsett hur många gånger du fått höra hur dålig du är eller hur äcklig och värdelös du är, från andra och från dig själv, så slutar du inte att lysa. Du hittar alltid en väg. Det bor så mycket kärlek där inuti att du skulle kunna värma en hel kontinent. Ditt hjärta är stort och det vet alla runt omkring dig.

Se det. Omfamna det. Tro på det.

Att inte alltid orka är inget misslyckande, det är en styrka. Du har förmågan att kämpa trots att livet ibland ser mörkt ut. Du står alltid upp oavsett. Du är glad. Positiv. Alltid. Iaf utåt. Och det är okej. Glöm snälla inte att älska dig själv lite mer när du känner att du blir svag, ladda batterierna ordentligt, påminn dig själv om att du - bara du - har tagit dig dit du är idag. Du lever. Du har byggt upp ett hem fyllt med kärlek. Du har fött tre vackra barn som älskar dig villkorslöst. Du har hittat en man som älskar dig precis som du är. Det är värt något. Det är bara du själv som uppnått allt det. Du har allt det för du är värd det.

Kära Anna, glöm inte bort dig själv. Glöm inte att du är värdefull. Anna jag älskar dig / Anna @biabia ​

Detta är det sjunde av 30 inlägg i min serie ”kärleksbrev till mig själv”

Vill du lyftas här?

Jag vill isf att DU skriver ett kärleksbrev till dig själv och mailar mig på anna@biabia.se så kommer jag att publicera ett nytt någonstans mellan kl 19 och 21 varje dag under 30 dagar i min blogg. Det kan innehålla precis vad som helst men ska vara utformat som ett brev skrivet till dig och innehålla minst 3 positiva saker du älskar hos dig själv. I mailet behöver du även uppge förnamn, bloggadress (om du vill bli länkad) samt en bild (på dig själv).

Vi måste bli bättre på att älska oss själva!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh va fint skrivit, jag skickar gärna ❤️ Du är bäst!nouw.com/jeenyrosen
biabia
biabia,
åh vad glad jag blir!!! hoppades verkligen att du och dom andra tjejerna skulle skriva ❤️❤️❤️❤️ ser fram emot ditt brev!nouw.com/biabia
Miss Jennifer
Miss Jennifer,
Du är så fin ♡ du får nog ett mail av mig i dagarna, jag behöver verkligen att lyfta mig själv 😊missjennifer.se
biabia
biabia,
åh jaaaa 🙌🏻 vill verkligen posta ditt brev ❤️❤️❤️nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229