Kärleksbrev till Jenny

Under dina snart 30 år så har du gått igenom en del, vi alla har det, mer eller mindre.

Hon heter Jenny, en kvinna som älskar livet, ibland. Under dina snart 30 år så har du gått igenom dödsfall, tre olika sådana och har förlorat en del människor runt omkring dig. När väl sånt händer så försöker du att tänka positivt för du är en positiv människa.

Men du har även en del saker i ditt bagage som du måste gå vidare med, lägga det bakom dig, lämna all negativa på hyllan, eller varför inte i soptunnan och blicka framåt. För vem kollar bakåt?

DU är en bra människa, en snäll sådan också. Du försöker att finnas där för alla dina vänner samt din familj, men ibland så känns det som du kanske inte räcker till, men jag kan säga dig, Jenny, att du räcker till, alltid!

Du är även en omtänksam människa, och väldigt ärlig sådan, för ärlig, om jag ska va ärlig.. Ibland kommer det ord ifrån din mun som du kanske inte menade eller att du valde fel ord, men det är sånt som händer, alla gör misstag, och man lär sig utav dom, tro mig Jenny, ärlighet kommer man längst med.

Du är en super bra mamma, en rolig sådan. Din dröm har gått i uppfyllelse, att finna din drömman och få ett barn, och se! Du har allt, för att du tänker positivt.

Jag älskar dig, för att du är du och att du inte tar saker för givet, att du ställer upp för andra, för att du är en bra mamma, sambo, kollega, dotter, syster och vän, tack för att du är du, fortsätt med det!

XO / Jenny @Jeenyrosen

Detta är det tionde av 30 inlägg i min serie ”kärleksbrev till mig själv”

Vill du lyftas här?

Jag vill isf att DU skriver ett kärleksbrev till dig själv och mailar mig på [email protected] så kommer jag att publicera det. Det kan innehålla precis vad som helst men ska vara utformat som ett brev skrivet till dig och innehålla minst 3 positiva saker du älskar hos dig själv. I mailet behöver du även uppge förnamn, bloggadress (om du vill bli länkad) samt en bild (på dig själv).

Vi måste bli bättre på att älska oss själva!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar