Jobbigt att kliva upp i morse

Jag gick med Ellie till läkaren i tisdags för jag ville ha bekräftat att det var ok att lämna henne hos dagmamman efter att hon kraxat som en kråka några dagar och börjat få lite hosta. Målet var att se så hon inte hade halsfluss. Hon blev godkänd och jag lämnade henne. Natten till onsdag var hon dock varm som en kamin och värre på morgonen efter. Det blev vab för mig med henne. Värst var det onsdag till torsdag men sen gav det med sig med lite hjälp från alvedon. W stannade hemma med henne idag och dom tog det lugnt.

Det var riktigt jobbigt att ta sig upp och till jobbet i morse. Värsta dagarna att kliva upp är dom då alla andra ligger och sover vidare men man själv måste upp. Så jag latade till mig och tog tåget istället för cykeln. Fy jag vet. Dålig karaktär. Men på måndag är det back to normal, cykla dit och cykla hem.

Jag är iaf glad att lilltjejen mådde bättre idag för då kunde hon och w följa med till världens bästa Petra för att fira henne och äta vegansk meze! Så himla gott och det var superkul att träffa både nya och kända människor. Petra har så otroligt mycket för sig hela tiden iom sin passion för veganismen och mat så vi hinner inte ses så mycket. Nästa vecka står hon och visar upp sin egenkomponerade veganost på smaka på Stockholm och snart går den i produktion i större skala. Håll utkik på hennes blogg och i alla medier!! Hur fantastisk är hon inte liksom??!? Bloggen hittar ni << och instagram hittar ni <<

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Liknande inlägg