Jag vill bara sova

Tankar/Privat, Mina tonåringar, Familj & Vänner, Diagnoser - vi är npf, Ellie 2-3 år

Och sova och sova... och sova. Resten av livet. Eller tills jag blir pigg igen. Något har liksom lagt sig som en dimma över mig. Jag är verkligen dödstrött. Hösten. Mörkret. Vädret. Who knows...? Jag orkar ingenting. Har så mycket att göra. Så mycket jag ligger efter med. För mycket att ta tag i. Och ont i ryggen. Fortfarande. Jag vill bara se ljus igen. Går till jobbet fast jag egentligen inte orkar. Måste. Jag gör det för jag trivs där och för att jag måste. Är jag inte där sitter alla i skiten. Jag är inte sån. Huset förfaller. Jag mutar barnen att fixa. Maten blir alltid sen. Tråkig mat. Halvfabrikat. Lagar bara sånt som är enkelt och går fort. Sånt som sköter sig själv. Om jag inte kan få någon annan att göra det. Jag är bara trött.

Börjar fundera på blodtrycket. Har en historia med väldigt lågt blodtryck. Borde kanske gå och kolla det. Är ständigt på kanten till att bli förkyld men det bryter inte ut. Jag är bara påverkad. Och fruktansvärt trött. Skulle behöva reboota och omstarta hela mig tror jag. Synd man inte är en dator.... jag kanske borde börja träna - få upp pulsen lite. Men hur ska jag orka det?

Lillan är sjuk också. Feber och förkyld. Stackars min lilla. W är nyopererad för korsbandet. Alla känns lite halvtrasiga för tillfället. Grabbarna är också trötta. Vi kanske har åkt på nån kollektiv hösttrötthet hela familjen. Immunförsvaren slås ut och vi vill bara sova allihop. Det hade varit skönt att vara en björn nu, jag hade längtar efter att få gå i ide och sova några månader. Till ljuset kommer tillbaka.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
💕💕💕nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
❤️❤️❤️nouw.com/biabia
Millasmat
Millasmat,
Åh så jobbigt. Ni behöver säkert vitaminer och mineraler allihop. Halvfabrikat är ju inte alltid det bästa, men ett måste ibland för att orka. Jag försöker skicka lite kämpa på!! nouw.com/millasmat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229