Jag har fortfarande inte vägt mig

Inspo, Träning/Fitness

Jag har lovat lägga upp info ang träningen, men inte kommit sådär långt med det ännu. Jag äger ju inte ens en våg... av olika anledningar. Jag måste köpa en våg. Jag måste hitta mitt måttband - eller köpa ett nytt. Det vill jag ju göra nu innan jag kommer för långt i träningen. Vill ju ha riktiga före och efter bilder/info så jag ser i detalj vad som händer. Mest för att jag vet att jag tränar men ser/känner ingen skillnad. Visst det går inte att få snabba resultat men jag vill inte komma för långt innan jag börjar dokumentera. Så det blir prio inför kommande vecka.

Var iväg och tränade idag istället för badet med Ellie i morgon. Vi kör tisdag, torsdag och söndag varje vecka annars. Jag har kört i två veckor nu och tycker att jag orkar mer när jag gör mina övningar. Plankan till exempel är inte lika jobbigt längre. 36 sek idag orkade jag utan att dö. Blev många olika crunches idag, nästan hela passet var olika såna övningar. Körde 10 min i crosstrainern också. Det är bättre än att gå på bandet känner jag, skonsammare och tar mer på mig. Jag är mer svettig och ordentligt uppvärmd efter 10 min där jämfört med 20 min på löpbandet. Körde 3x10 mage i nån maskin och 3x10 rygg i en annan innan övningarna från appen. I appen blev det dag 3 och då gjorde jag:
- 20x hälsnuddningar
- 40x åsnesparkar (20 på varje ben)
- 24x klappande crunches
- 20s sprattlande sparkar (fråga mig inte varför det heter så)
- 20x cykel-situps
- 36s plankan

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Heja dig!!! Imorgon ska jag försöka komma iväg. 😍nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
Ja gör det!! 😍nouw.com/biabia
tantjessa
tantjessa,
Låter lite som att du har 7 min workout-appen eller liknande? känner bland annat igen namnen ”klappande crunches” och ”sprattlande sparkar” så väl men minns inte helt säkert från vilken app 🙈nouw.com/tantjessa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229