Jag är redo

Familj & Vänner, Inspo, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Jobb, Min lifestory

Det här året ska jag faktiskt göra en del förändring. Med mig själv. För det är där det börjar. Först och främst ska jag kicka igång utmaningen från @Lycklig som varar 30 dagar - #buttliftchallenge attans vad min rumpa ska kliva upp ett par våningar! Fast och fin! Jag har en fin butt men den ska bli ännu mer spankable so to speak!

Så vad mer händer 2018?

• Stora dagar!! Mina söner fyller år! Det gör dom varje år men just detta år blir Andzelo 17, faktiskt om exakt 24 dagar! Vilket betyder att han bara är barn ett år till, 2019 blir han myndig. Det gör mig till en mamma med vuxna barn!! Jag kommer från nästa år att vara förälder i tre kategorier, till vuxna barn, tonåringar och småbarn - det känns galet och hela detta år ska jag spendera med att förbereda mig mentalt!

• Antonio blir 16!!!! I juli... men herregud - tiden... Antonio går ut 9:an och börjar gymnasiet. Ellie fyller 2 år. Jag blir 37... eller 25... igen! Min W blir 25(?!) på riktigt - det ska firas!

• Jag ska finna felet på mig - bli otrött! Hörde något om B12-brist. Jag ska kolla upp det! Så som det pendlar just nu är inte bra, jag är redo att kämpa för att inte ge upp på allt jag tog mig an förra året. Det har varit jobbigt.

• Två av mina fina vänner blir föräldrar, en för andra gången och en för första gången! Jag kan inte bli mer lycklig för deras skull!

• En vän tar körkortet! Inte en dag för sent och så grymt jobbat! Tillräckligt inspirerande för att föda tanken hos mig, jag kan också. Borde jag?

• Jag ska börja jobba igen, det är målet iaf. Med vad får vi se för just nu ser det mörkt ut med att gå tillbaka till mitt gamla jobb tyvärr. Vi har nog inte samma planer och jag kan inte jobba med de villkor och förutsättningar som var innan. Företaget (bagoffun) ska självklart utvecklas och Silverlining ska röra sig i lite nya riktningar.

Jag har mycket att glädjas åt! Mycket att se fram emot och livet blir vad jag gör det till.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg