Jag älskar dom så det gör ont

Innan jag blev mamma visste jag inte vad kärlek var. Riktig kärlek. Såklart jag har föräldrar och syskon, mor- och farföräldrar etc, får inte glömma gubbe samt övrig släkt o vänner men kärleken till sina barn går inte att mäta. Det finns inget jämförbart. Mitt liv är ingenting. Utan mina söner och min dotter finns ingenting. Kärleken till ett barn är vackert och smärtsamt. Varje dag oroar jag mig. Jag är stolt varje dag. Jag är arg, ledsen, lycklig och helt översvämmad av en miljon olika känslor varje dag. Allt detta för att jag har barn. Jag ser dom och är så glad att just dom 3 är mina. Jag vill ingenting annat än att dom ska vara lyckliga varje minut i deras liv. Jag gör allt jag kan för dom, förbereder för allt som komma skall. Önskar att jag kunde skydda dom från allt ont. Jag ser och känner dom innan och utan. Livet är uppochner och framochtillbaka. Ingenting blir som planerat men förhoppningsvis ganska bra till slut ändå när allt kommer kring. Det finns säkert en miljon saker jag kunde gjort annorlunda men skulle vi vara dom vi är då? Min äldsta son fyller 18 om bara några veckor. Han blir vuxen. Jag hoppas och önskar att han tar allt han tycker är bra med mig och för det vidare. Implementerar det i sitt eget.

18 år!!

Jag är förbluffad över hur fort tiden går. Lilleman fyller 17 i år och Ellie 3. Jag har svårt att smälta det då jag fortfarande känner mig som 25. Min snart vuxna son pratar med mig om preventivmedel, mens och sex. Han har tjej och med det kommer frågor som man kanske gärna hade sluppit svara på men samtidigt är jag glad att han pratar med mig. Glad att han är så öppen. Det finns tillit och förtroende vilket betyder massor för mig. Senast på nyår fick jag höra att flickvännens mens var sen och en smärre panikartad son behövde tryggas i att den kan vara lite hoppig och ju mer dom stressar desto senare blir den. Och ta ett gravtest... det borde göra susen. Eller så är hon gravid och då får vi panik allihop!

Hur firade ni ert nyår?
Själv satt jag hemma med syrran, dottern och äldsta sonen då jag o syrran var dunderförkylda. Det är vi fortfarande. Men vi fick hem lite mat och gottis med gubben från svärisarna på nyårsdagen iaf och kände oss genast lite delaktiga i firandet. Han var iväg o handlade innan han åkte och fixade en helt okej middag till oss. Jag har varit en zombie i flera dagar nu och blir nog hemma från jobbet resten av veckan. Hoppas på nya tag från och med måndag.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jag älskar min son också så pass mycket att det gör ont ibland
nouw.com/jenniferofhbg
biabia
biabia,
Ja det är vår lott i livet ❤️
nouw.com/biabia
Mikaela,
Att älska sina barn och ser hur tiden bara springer iväg är svårt tycker jag också, en obeskrivlig kärlek helt enkelt.
Vår nyår spenderades hemma i år, tidigare år har vi bjudit hem vänner och haft fullt hus med vuxna och barn men i år valde vi att bara vara tillsammans, jag, sambon och barnen då vi hade julen hemma hos oss med släkten kändes de både innan och efteråt som ett bra val. Själv har jag också haft ett längre uppehåll i bloggandet och nu är i farten igen, du följde mig senast på bloggen http://www.nouw.com/blockochpenna och nu hoppas jag att du hänger med mig när jag nu startar om på en ny kula detta år min min nya blogg som kommer ligga på https://nouw.com/minsjukdomochjag
Ha de bra, /M
www.nouw.com/minsjukdomochjag
biabia
biabia,
Vad skönt att bara ta det lugnt ❤️ Kände att det var ganska skönt jag med! Självklart vill jag följa dIG på nya bloggen med 😘
nouw.com/biabia