Ja han är 12 år yngre än mig

Ellie 15-18 månader, Familj & Vänner, Hyllningar - gör någon glad, Vårt bröllop

Den här mannen är den finaste personen jag känner. Världens bästa pappa till vår dotter och styvpappa till mina söner. Han är bara 8 år äldre än min äldsta son och 12 år yngre än mig men det är den mognaste och mest ömsinta, omtänksamma och underbara människa jag träffat. Jag hade aldrig kunnat önska mig någon bättre. Oavsett eller kanske just pga hans egenheter älskar jag honom och hoppas vi får leva resten av våra liv tillsammans!

Min älskade W och Ellies pappa fyller år idag! Vi hade planerat fira det med att mysa med svärisarna, äta gott och kanske kika på bio eller liknande. Tänkte lämna Ellie till fajmoj och fajfaj under tiden. Jag har haft lite tankar på om vi skulle köra hotellnatt men är lite sådär med att lämna bort Ellie över natten fortfarande. Vill inte behöva avbryta om vi betalat hotell osv om det inte skulle funka och vi måste åka dit. Känns som att kasta pengar i sjön då. Vi får vänta med det ett tag till.

Vi får dock se hur det blir med det nu för Ellie vaknade kladdig i ögonen idag igen och lite hostig men det verkar inte påverka henne nu så vet inte hur vi ska göra. Vi får se framåt eftermiddagen.

Grattis på födelsedagen världens bästa människa!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

SuddaFredda
SuddaFredda,
Hoppas ni har haft en fantastisk dag!! <3 nouw.com/suddafredda
biabia
biabia,
Tack så mycket, en lugn o fin kväll blev det ❤️nouw.com/biabia
Maya
Maya,
Min make är 9 år yngre än mig..... ålder är bara en siffra! Huvudsaken man älskar varann och är på samma våglängd. Kram mayashideout.blogspot.se/?m=1
biabia
biabia,
Ja håller med dig ❤️ Kärleken har ingen åldernouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229