I de svåraste av tider

Familj & Vänner, Tankar/Privat, Mina tonåringar, Diagnoser - vi är npf

Hittar vi varann. För det är så familj fungerar.


Vi älskar varandra. Vi finns för varandra. Vi ställer upp för varandra. Vi tröstar och stöttar när ingen annan gör det. För det är så familj fungerar. Familj finns. Oavsett och villkorslöst.


Sista veckan har varit minst sagt kaotisk. Det har varit skriverier i tidningar och en del sajter (som inte borde finnas) har lagt ut information om personer inblandade utan att vara källkritiska. Det är svårt att läsa. Men det är ju så medier funkar idag - det ska förstoras och spekuleras.

Men oavsett vad som skrivs så är inte allt som det verkar. Det är inte som dom skriver till 100%. Det här har fört oss närmre. Vi tar nya tag. Vi växer och inser saker som kanske inte borde ha tagit sån tid. Det har kommit fram många sanningar med detta och vi alla har rannsakat oss och förstår allt lite lite bättre. Vi förstår varandra bättre. Nu är vi som öppna böcker redo att vända blad, göra nya saker, bättre saker. Skriva nya sidor. Blickar framåt.

Sönerna har kommit framåt. Deras relation fördjupas. Efter en del bråk. En del handgemäng. Där och då blev dom sårbara inför varandra och öppnade sitt innersta för att släppa in varann. Det var vackert. Jag är lycklig. Är tacksam för att jag fick vara med och se det. Hur nära dom blev. Där och då. Hur dom omfamnade varandra och liksom smälte ihop till en. Dom grät och kramades. Nu och framåt kan allt bara bli bättre.

Vi jobbar framåt för att smälta samman allihop. Vi tar den hjälpen vi behöver och öppnar oss helt inför varandra. Finner frid och styrka i varann. Hämtar och tankar. Vi har speglats och tömts. Nu och framåt är vi bara dom vi är.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Likes

Comments

PiimPiina
PiimPiina,
Åh gick gåshud på hela kroppen. <3 Massa kramar till er allihopa. <3 nouw.com/piimpiina
Write a comment...
IP: 82.99.3.229