Hur blev vi såhär beroende?

Inspo

Inlägget innehåller reklam för tretti.se genom annonslänkar.

Jag känner mig galet naken. Avklädd. Ensam. Handikappad rent utsagt... Jag fungerar inte! Vilsen... Förvirrad och har panik! Jag har glömt min telefon. Jag kan inte få tillbaka den förrns i morgon igen.

Hur kommer det sig att vi blev så beroende av våra telefoner?

Jag är helt lost in space. Vet ju knappt vad man gör när man inte har den där prylen i närheten. Så tillgänglig. Hur gjorde man förr? Innan mobiltelefonen. Helt galet. Det är värt att fundera på...

När vi ändå pratar teknik kan vi lika gärna fortsätta diskutera vad mer vi inte klarar oss utan som tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare, vattenkokare, alltså vi är helt beroende av att göra det enkelt för oss haha. Jag skulle nog dö om min diskmaskin gick sönder. Jag skulle gråta om NÅGON av mina maskiner gick sönder. Om någn av dina masiner sulle gå sönder kan du bara hitta nya här - TRETTI.SE och få 30% rabatt på utvakda varor. Ange bara koden TR30 i kassan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ?facebook?

Gillar

Kommentarer

PiimPiina
PiimPiina,
Oh jag håller med dig. Vi är nog så beroende för allting finns i mobilen nu för tiden! Precis allt. Men jag hade nog också dött utan min diskmaskin. Men det är bara för jag HATAR att diska 😅
nouw.com/piimpiina
biabia
biabia,
Hahaha jag hatar också att diska!! Herregud om elen skulle slås ut under en längre tid, vad skulle man göra då liksom 😉
nouw.com/biabia
Freedomfight
Freedomfight,
Diskade för hand i 3 år 😉 hänger tvätten 😉 tror vi bör ha vissa mobilfriq dagar och diskdagae etc för inte bli för bortskämda. Lära oss att det går överleva utan.
nouw.com/freedomfight
biabia
biabia,
Jag hänger min tvätt också, i torkskåpet 😊 haha... nä men jag undrar hur det skulle se ut utan kylskåp också haha
nouw.com/biabia
Mamsing
,
kommer du ihåg när jag köpte på vädersjövägen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
biabia
biabia,
Ja helt sjukt 😂😂😂
nouw.com/biabia